Inaktiv platsannons

Inköpschef i Solna

Om tjänsten

På Coop blir du en del av Sveriges största konsumentkraft. Med 3,5 miljoner medlemmar har vi större kraft än någon annan att påverka. Vi som jobbar på Coop Sverige arbetar med att driva mat-Sverige framåt och göra det mer hållbart, transparent och tillgängligt att handla mat. Vi utvecklar hållbara matvaror och matvanor samtidigt som vi inspireras av att pröva något nytt. För om fler gör som Vi utvecklas hela mat-Sverige - häng på!

Nu söker vi en Inköpschef, vikariat ca 1 år minst med möjlighet till förlängning.

Är du en strukturerad person som brinner för att leverera resultat? Vill du bli del av ett bolag som befinner sig på en av svenska dagligvaruhandelns mest spännande förändringsresor? Ta då chansen och ansök till oss på Coop redan idag.

I rollen ansvarar du för ett antal kategorier där du har fullt ansvar för resultat rörande inköpspriser. Du har flera kontaktytor i rollen men främst mot leverantörer vilket kräver goda relationer och du ansvarar för inköpsavtal. I rollen ingår även att utveckla inköp- och förhandlingsstrategin för Coops egna varumärken inom din kategori. Det är viktigt att vara resultatinriktad, ha en stor samarbetsförmåga och god förhandlingsvana för att lyckas i tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Fullt ansvar för resultat rörande inköpspriser och kostnad för sålda varor EVM/AVM inom ansvarsområdet
  • Ansvarig för att nå uppsatta mål för ansvarsområdets inköpspriser
  • Ansvara för leverantörsrelationer och upphandlingar och förhandlingar EVM/AVM
  • Ansvara för inköpsavtal och dess underhåll i system
  • Stödja och komplettera Inköpsgruppchefen i formande av Inköpsstrategi, plan och måluppfyllnad för kategorigruppen
  • Utifrån given kategoristrategi och definierat sortiment ansvara för att ta fram, utveckla och genomföra kategorins inköps- och förhandlingsstrategi EVM/AVM
  • Tillsammans med Sortiment- och Kampanjorganisation gemensamt sätta kategorins leverantörsstrategi EVM/AVM

Anställning

Vi erbjuder en härlig arbetsmiljö med högt till tak där det finns möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med engagerade kollegor. Tjänsten är vikariat på heltid och ca 1 år. Placeringsort är Solna business park, det kan förekomma resor i tjänsten och du rapporterar till närmsta inköpsgruppchef. Sista ansökningsdag är 2023-01-29 och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Så ta chansen och sök redan idag, vi vill veta mer om dig!

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Deltidsjobb