Inaktiv platsannons

Undersköterska till kirurgisk vårdavdelning inom gynekologi och kolrektalkirurgi i Stockholm

Om tjänsten

Är du utbildad undersköterska med intresse av kirurgisk vård och vill fördjupa dina kunskaper inom gynekologi och kolorektalkirurgi? Värdesätter du en strukturerad arbetsplats, där du får stöd och samtidigt ha kul tillsammans med kollegor. Sök då tjänsten som undersköterska till avdelning Bäckenkirurgi 8!

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett stimulerande och mycket lärorikt arbete som undersköterska. Du får en bred kunskap inom kirurgi, pre- och postoperativ vård. Vårt mål är att du kontinuerligt ska kunna utvecklas i din roll som undersköterska oavsett tidigare erfarenhet. Därför har vi stort fokus på lång introduktion, lärande och individuell kompetensutveckling. Avdelningen kännetecknas av struktur där tydliga rutiner underlättar och förenklar arbetet. Arbetsgruppen är blandad, både till ålder och erfarenhet. Det är en härlig stämning i arbetsgruppen där vi hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Du kommer att få jobba med högspecialiserad kirurgisk vård i framkant. Tema Cancer blev 2020 ackrediterade som Sveriges första Comprehensive Cancer Center. Ackrediteringen innebär att vi möter högt ställda kvalitetskrav på vård, forskning och utbildning inom området cancer.

Hos oss kommer du att få:

  • Fem veckors strukturerad introduktion tillsammans med en till två handledare.
  • Gemensam introduktionsutbildning för nya medarbetare med fokus på våra diagnoser och verksamheter inom Tema Cancer.
  • Stöd och handledning av våra kliniska omvårdnadsledare, som är en tillgång för all omvårdnadspersonal i det dagliga vårdarbetet och avdelningens utvecklingsarbete.
  • Veckovisa föreläsningar om exempelvis patientfall, olika typer av operationer, omvårdnadsåtgärder mm.
  • Få arbeta med högspecialiserad kirurgisk vård i en arbetsgrupp som värdesätter gemenskap och trivsel på jobbet.
  • Ett närvarande ledarskap av omvårdnadscheferna Elin och Lovisa, som uppmuntrar och ger förutsättningar till fortsatt utveckling.
  • Möjlighet till kompetensutveckling genom kurser och utbildningar.

Här kan du läsa mer om hur det är att på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa . Titta också gärna på filmen som handlar om hur det är att arbeta på vår avdelning!

Om tjänsten

Hos oss vårdas vuxna patienter med gynekologisk eller kolorektal cancer. Majoriteten av patienterna kommer för planerad vård, men vi har också ett akut intag. Våra patienter kommer från hela Sverige och genomgår högspecialiserad öppen bukkirurgi. Vi arbetar enligt ERAS (Enhanced Recovery After Surgery) ett strukturerat behandlingsprotokoll som syftar till att förbättra patientens återhämtning.

Vårdavdelningen har 20 vårdplatser och är öppet dygnet runt veckans alla dagar. Som undersköterska arbetar du nära patienterna med stort fokus på den basala omvårdnaden. Några vanligt förekommande arbetsuppgifter är mätning av vitalparametrar enligt NEWS, stomivård, katetervård och mobilisering. Du arbetar i nära samarbete med sjuksköterskor och läkare. Varje team ansvarar för 5 patienter och består av en sjuksköterska samt två undersköterskor. Man har även ett nära samarbete med avdelningens fysioterapeut och dietister.

Hos oss arbetar du tvåskift (dag, kväll och helg) samt två av fem helger. Avdelningen arbetar enligt individuell schemaplanering (önskeschema) med fyra schemaperioder/år.

Vi söker

Vi söker dig som är intresserad av kirurgisk vård och som vill fördjupa dina kunskaper. Du är trygg i dig själv och kan anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn. Därtill är du ansvarstagande och arbetar på ett lösningsfokuserat sätt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Minst två års erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård, företrädesvis inom slutenvård.
Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Vi ser fram emot din ansökan! Hälsningar Elin och Lovisa, omvårdnadschefer på avdelningen.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej