Inaktiv platsannons

Undersköterskor till Neuro 1 Huddinge

Är du Intresserad av neurologi och akutsjukvård och vill utvecklas in din roll som undersköterska på en plats där inget arbetspass det andra lik? Sök till oss på Neuro 1 i Huddinge! Vi... Hos oss kommer du att: Få möjlighet att jobba...

Om tjänsten

Är du Intresserad av neurologi och akutsjukvård och vill utvecklas in din roll som undersköterska på en plats där inget arbetspass det andra lik? Sök till oss på Neuro 1 i Huddinge!

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att:

  • Få möjlighet att jobba med strokevård i framkant.
  • Få möjlighet att utveckla din spetskompetens inom akutneurologi.
  • Få glada, kompetenta och trygga kollegor samt chefer med mångårig erfarenhet av neurologi, akutsjukvård och ledarskap.
  • Erbjudas personligt anpassad inskolning.
  • Erbjudas regelbundna internutbildningar över året. Vi jobbar med kompetensutveckling bland annat med hjälp av Region Stockholms kompetensstege för undersköterskor inom verksamheten.

Självklart får du också ta del av de generella som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om oss

Inom Omvårdnadsområde Neurologi inom Tema Hjärta, Kärl och Neuro bedrivs behandling och forskning kopplad till den akuta fasen vid en stroke, men också vård och forskning av mer ovanliga neurologiska-tillstånd och kärlsjukdomar i hjärnan. Vårt primära uppdrag är att ge specialistvård till patienter som drabbas av ocklusioner eller blödningar i hjärnan.

Vi tar emot patienter i behov av högspecialiserad strokesjukvård från stora delar av Stockholmsområdet såväl som närliggande landsting. Vår larmverksamhet bedrivs dygnet runt. På vår avdelning finns även en akut övervakningsenhet, NAVE, en intermediärvårdsenhet där vi har en medelvårdtid på ca 1,5 dygn. Vi ser en stadig utveckling och att medelåldern på våra patienter sjunker vilket kan förklaras med vårt specialistuppdrag att driva komplex neurologisk vård.

Om tjänsten

För att jobba hos oss på Neuro 1 förväntas en hög kompetens i medicinsk teknik då vi bland annat arbetar med Cough Assists, NIV och Trackeotomier. Vi växer och hos oss har du en unik möjlighet att vara med och utveckla verksamheten och den akuta strokevården. Vi söker nu undersköterskor för tillsvidareanställning dag/kvällstid. Tjänstgöring innebär 2 av 5 helger. Vi arbetar med fasta schemarader och vårt mål är att skapa en hållbar schemaläggning som utvärderas regelbundet.

Vi söker

Vi söker dig med erfarenhet och genuint intresse for neurologi och akutsjukvård. Du har lätt för att sätta sig in i andras situation, är lyhörd inför andras behov; känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt. Tar eget ansvar för ditt arbete, är trygg i dig själv och håller dig positiv i pressade situationer.  Hjälper kollegor, tar egna initiativ utifrån gemensamma mål och rycker in där det behövs. 

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Stockholms bästa strokevård tillsammans med oss!

Kvalifikationer

Krav: 

  • Utbildad undersköterska i form av examen från Omvårdnadsprogrammet (2500 gymnasiepoäng), Komvux vårdutbildning (minst 1350 poäng) eller annan likvärdig utbildning.
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande:

  • Erfarenhet av Cough Assists, NIV och Trackeotomier
  • Goda kunskaper om patienter med olika neurologiska diagnoser.
  • Neuroerfarenhet.
Om rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval. Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. CV
2. Betyg gällande examen från undersköterskeutbildning
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Du kan läsa mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Huddinge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Huddinge | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)