Inaktiv platsannons

Undersköterska till Trauma- och akutoperation och Öppen buk/robot i Stockholm

Är du undersköterska med erfarenhet av arbete inom akutsjukvård och operation och vill arbeta i högspecialicerad vårdmiljö med modern teknik? Då är det dig vi söker! Vi... Hos oss kommer du att få: Inskolningsprogram som är anpassat...

Om tjänsten

Är du undersköterska med erfarenhet av arbete inom akutsjukvård och operation och vill arbeta i högspecialicerad vårdmiljö med modern teknik? Då är det dig vi söker!

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att få:

 • Inskolningsprogram som är anpassat efter dina behov.
 • Kontinuerlig kompetensutveckling genom såväl föreläsningar och kurser som i det dagliga arbetet
 • Möjlighet till individuell schemaplanering
 • Möjlighet till arbetsväxling/rotation mot bukoperation/robot

Självklart får du också ta del av de som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Här kan du läsa mer om hur det är att på Karolinska Universitetssjukhuset.

Om tjänsten

Trauma, obstetrik och akutoperation bedriver anestesi- och operationsverksamhet i samband med trauma, akutkirurgi, obstetrik, kärlkirurgi och interventionell verksamhet. Vi är mottagande enhet för traumapatienter i Stockholmsområdet och verksamheten bedrivs dygnet runt, alla dagar om året.

Som hos oss kommer du att arbeta i en högspecialiserad vårdmiljö med modern teknik. Under operation ansvarar du för att förse teamet med instrument och material. Efter operation är det du och operationssköterskan som kontrollräknar instrument och dokumenterar.

Arbetstiden är förlagd till veckans alla dagar med både dag- och kvällstjänstgöring samt tjänstgöring var fjärde helg.

Vi söker

För att trivas hos oss på operation tror vi att du, förutom tycker om att arbeta med teknisk utrustning, uppskattar ett omväxlande arbete som präglas av stor variation där du får användning av din flexibilitet och problemlösningsförmåga.

Du hanterar stress på ett konstruktivt sätt och bibehåller ett gott humör vid press och motgångar. Teamarbete faller sig naturligt för dig - du samarbetar för att nå gemensamma mål, hjälper dina kollegor och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill är du engagerad i verksamheten och att driva den framåt.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag - beskriver.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning.

  Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
 • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.
 • Tidigare erfarenhet av arbete på operationsavdelning.
 • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande: 

 • Arbete med högspecialiserad vård
Om rekryteringsprocessen

Urval sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)