Inaktiv platsannons

Frontend Developer i Grästorp

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

 • Ansök senast: 19 december 2022
 • Grästorp
Arbetsuppgifter

Vill du arbeta i en familjär miljö med korta beslutsvägar där du får möjligheten till att vara kreativ och testa dina egna idéer? Vill du samtidigt bidra till ett mer hållbart och digitalt lantbruk? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Dataväxt utökar vårt team och söker en Frontend Developer som tillsammans med oss vill utveckla det traditionella lantbruket.

Till Dataväxt söker vi nu en Frontend Developer till ett av våra två utvecklingsteam. Du kommer att arbeta med egenutvecklade produkter och tjänster; exempelvis Sveriges marknadsledande växtodlingsprogram och dess kringtjänster som hjälper våra lantbrukare att effektivisera sin verksamhet. Här finns möjlighet att vara kreativ tillsammans med kompetenta kollegor och samtidigt bidra till samhällsnyttan.

Det här kommer du att göra

Som frontendutvecklare ansvarar du tillsammans med ditt team för både förvaltning och nyutveckling av våra egna produkter och tjänster. Du kommer att arbeta nära dina kollegor för att säkerställa en bra användarupplevelse i våra mjukvaror. Dina tankar och idéer vill vi lyssna på i alla steg i processen, från kravställning till leverans, och det finns möjlighet att påverka och tycka till löpande under arbetets gång.

Vi eftersträvar ett agilt arbetssätt och har regelbundna PI-planningsdagar, sprintplaneringar, sprint reviews, stand ups och retrospectives. Utvecklingsavdelningen delas in i två team med varsina produktområden, men vi jobbar också mycket tillsammans då vi är måna om att vårda gemenskapen och samarbetet över grupperna. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbete för att få så effektiva och trevliga flöden som möjligt. Din närmsta chef har en bred teknisk bakgrund och utvecklingsavdelningen består av produktägare, backendutvecklare, frontendutvecklare, testare, projektledare och UI/UX.

Kvalifikationer

Detta behöver du för att lyckas:

 • Goda kunskaper i JavaScript, HTML och CSS
 • Några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll
 • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
 • God förmåga att samarbeta, lösa problem och att vara noggrann i ditt arbete
 • Initiativtagande, driven och visar vilja att förbättra och förenkla
 • B-körkort

Meriterande:

 • Relevant högskole- eller universitetsutbildning
 • Erfarenhet av molnlösningar
 • Erfarenhet av Angular som ramverk
 • Erfarenhet av Flutter/mobilutveckling

Är du intresserad av tjänsten, men checkar inte av allt på listan? Det gör inget! Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan även om du inte känner igen dig på alla kraven eller på det som är meriterande.

Vad vi erbjuder dig

De dagar vi är på kontoret bjuds det på gemensam frukost. Övriga dagar finns det möjlighet till distansarbete, då vi värdesätter en sund balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi sitter i nyrenoverade lokaler med utsikt över öppna fält och skog. Här följer man årstidernas utveckling, och ibland ser man en älg eller två, några rådjur och rävar. Kollektivavtal finns och det erbjuds en rad förmåner som exempelvis extra semesterdagar och rabatter på hotell och elektronik.

Dataväxt arbetar med egenutvecklade produkter och tjänster sedan starten 1996. Omsättningen och personalstyrkan har vuxit stadigt. Som anställd på Dataväxt välkomnas man in i en innovativ och snabbfotad miljö, med stark gemenskap, många skratt och korta beslutsvägar.

Företaget är en del av Lantmännenkoncernen som har en unik internationell bredd. Huvudkontoret ligger i Grästorp, mitt emellan Skövde, Lidköping och Göteborg. Dataväxt har också kontor i Alnarp i Skåne, i Vreta Kluster i Linköping och vi har även medarbetare i både Norge och Finland.

Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant? Vi hoppas det! Ansök redan idag eller senast den 19 december. Intervjuer sker löpande.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Viktor Ahlberg, på eller 0514 – 650219.

För denna rekrytering samarbetar vi med vår rekryteringskonsult, Peter Ryrvik på Hatsnordic. Har du eventuella frågor angående ansökningsprocess ber vi dig kontakta Peter på eller 0705-133607.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
 • Amazing colleagues

 • Business in mind & people at heart

 • A unique business range

 • Heading for the future

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Grästorp
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Grästorp | Lantbruk | Deltidsjobb