Inaktiv platsannons

Platschef i Malmö

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

 • Ansök senast: 6 januari 2023
 • Malmö
Arbetsuppgifter

Cerealia gör nu en spännande utvecklingsresa och vi söker en engagerad och driven Platschef som vill utgå från hjärtat av vår produktion inom Cerealia Sverige. Du är del i ledningsgruppen för Produktion Sverige som har till syfte att driva en hållbart konkurrenskraftig och omvärldsorienterad produktionsorganisation, idag och imorgon, för Cerealia Sverige.

Hos oss på Lantmännen förenar vi ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål.

Det här kommer du att göra

Rollen som Platschef innebär att du är fullt personal- och ekonomiansvar för vår kvarn i Malmö. På siten bedriver vi produktion av mjöl dels till slutkonsument samt till flera välrenommerade bagerier och annan industri. Du har ett produktions-, kvalitets- och arbetsmiljöansvar för totalt cirka 50 medarbetare som du leder genom produktionsledare, labbchef och underhållschef. Tillsammans med en gemensam platsledningsgrupp, med produktionsledning, teknik/underhåll, planering, process, ekonomi och kvalitet är du ansvarig för att kvarnen har ett modernt ledarskap och en effektiv produktion.

Du samarbetar med kompetenser inom kvalitet, produktutveckling, inköp, sälj, logistik och supply chain på en daglig basis genom forum och projekt.

Som Plant Manager ansvarar du för din kvarnens strategi och planer samt resultat i linje med företagets vision, strategi och mål. Du driver och utvecklar arbetet med arbetsmiljö, kvalitet och leverans genom att ständigt förbättra och effektivisera dessa. Vidare är du ansvarig för att förbättra oss inom vårt sätt att arbeta med våra processer.

Rollen är Placerad i Malmö och du rapporterar till Production Director. Tillsammans med kollegor i den svenska Produktionsledningsgruppen, där du förutom tre till Platschefer, en HSE specialist och en kvalitetschef, bedriver strategiskt arbete mot framtidens livsmedelsproduktion med fokus på Cerealia i Sverige.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

 • Erfarenhet att leda ledare (1a linjens chefer) sedan ett par år tillbaka
 • Erfarenhet från livsmedelsindustri eller annan liknande verksamhet är meriterande
 • Gedigen erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljö, säkerhet och miljö
 • Erfarenhet av kvalitetsarbete kopplat till produkt och processer
 • Behärskar svenska språket så väl som det engelska i tal och skrift
 • En akademiskexamen motsvarande civilingenjör

Du är:

 • En ledare med förmågan att leda genom andra men som har kraften att nå hela vägen.
 • Motivationsskapande med förmågan att agera förebild och leda genom processer på ett sätt som gör att vi bygger upp en stark grund att stå på som företag.
 • Lyhörd, bra på att bygga relationer och förtroende samtidigt som du har mod att utmana och tänka nytt.
 • Helhetstänkande och strategisk med förmågan att förstå hur olika företeelser förhåller sig till varandra
 • Trygg i ditt beslutsfattande där du besitter förmågan att fullfölja dessa.

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 6e januari. I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras drogtest samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

De första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Det är möjligt att söka CV-löst direkt genom mobilen genom att svara på våra urvalsfrågor samt länka till din LinkedIn-profil.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Lindfors, Talent Acquisition Specialist på

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

15-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Lantbruk | Deltidsjobb