Inaktiv platsannons

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker medarbetare till Nattportier! i Göteborg

Om tjänsten

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker medarbetare till Nattportier!
Liseberg AB

Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas fantastiska hotellupplevelse! 

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn! 

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats. 

Just nu har vi fullt fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker? 

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Som Nattportier är du högst delaktig i att hitta nya vägar och arbetssätt för hotellets receptionsarbete. Genom initiativtagande värdskap bidrar vi tillsammans med kunskap och energi till att såväl receptionen som hotellets shop, bagagehantering och lobby upplevs tillgänglig och trevlig för våra gäster att besöka. Genom att hålla oss uppdaterade kring vad som händer inom hela Lisebergs verksamhet, samt i övriga Göteborg stad kan vi guida och ta hand om våra gäster på ett sätt som gör att de känner sig trygga med att bo hos oss på Liseberg Grand Curiosa Hotel. 

Att sätta gäster och kollegor i första rummet och att skapa team-känsla med övriga delar av verksamheten är för oss en självklarhet. Hos oss på Liseberg Grand Curiosa är ensam inte stark, och vi tror att det är lagarbetet i vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga. 

Vem är du?
Vi söker dig som har en färdig treårig gymnasieutbildning. Har du en hospitality-utbildning i din ryggsäck är det extra meriterande. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av arbete på hotell, gärna inom reception/Front Office. Har du erfarenhet av receptionsarbete inom stora verksamheter med mycket gästkontakt är även det meriterande. Du ska vara flytande i såväl svenska som engelska i både tal och skrift, vi värdesätter även om du har ytterligare språkkunskaper.

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, problemlösningsförmåga, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som Nattportier på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej