Inaktiv platsannons

Kyltekniker i Stockholm

... Arbetsuppgifterna för våra kyltekniker består till mesta delen av service och reparation av ventilationsanläggningarna i tåg som MTR Tech underhåller. Du kommer ibland f...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna för våra kyltekniker består till mesta delen av service och reparation av ventilationsanläggningarna i tåg som MTR Tech underhåller. Du kommer ibland får utföra andra service och reparationsarbeten av våra tåg, samt andra förekommande arbeten i depån.
MTR Techs avdelning för kyltekniker är helt ny och du kommer vara placerade i någon av våra depåer i Älvsjö eller Bro. Men de kommer även bli aktuellt att utföra uppdrag på andra depåer än den du är placerad i, vilket gör att tjänsten kräver att du har B-körkort.

Underhåll och reparation av värme och ventilationsanläggningar för tåg, både direkt på tågen och på lösa anläggningar.
Genomföra annat förebyggande och avhjälpande underhåll på spårfordon.
Andra i depån förekommande arbetsuppgifter

Kvalifikationer

Vem är du?
Vi söker dig som vill utvecklas inom kylteknik tillsammans med oss på MTR Tech. För att trivas i rollen som kyltekniker är du teknisk lagd och har arbetat i tekniskt underhåll i några år. För att lyckas i rollen som kyltekniker utför du dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på kvalité och säkerhet. Du arbetar systematiskt och gillar att lösa problem. Du kommer att ingå i ett team och ha en stor kontaktyta inom verksamheten, därför behöver du ha en god samarbetsförmåga, samtidigt som du kan arbeta självständigt.

Vi ser att du har:
Avslutade gymnasieutbildning, gärna med en teknisk inriktning.
Grundläggande elkunskap.
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
B-körkort
Uppfyller hälsokraven för arbete i spårmiljö och för certifikat för hårdlödning.

Meriterande:
Det är kvalificerande om du har erfarenhet och certifiering i att jobba med köldmedia/kyla men du kan lika gärna jobbat med något annat underhåll av teknisk utrustning under några år. Har du även erfarenhet av värme och ventilation skulle du passa denna roll. Bakgrund inom tunnelbana- och järnvägsbranshen är meriterande. #LI-DNP

Erfarenhet krävs

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanans och pendeltågens fordon i våra nio depåer. Vi växer också med nya och utökade uppdrag. Från december 2021 underhåller vi även Mälartågs fordon med depå i Eskilstuna.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2023-02-26
Referensnummer: C114669

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 4

Kontakt

Kontaktpersoner

  • rekrytering@mtr.se

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)