Inaktiv platsannons

Utbildare till MTR Tech i Stockholm

... Din roll hos oss I rollen som heltidsutbildare arbetar du med att planera och genomföra underhållstekniska utbildningar inom tunnelbana eller järnväg, examinera deltagare,

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Din roll hos oss
I rollen som heltidsutbildare arbetar du med att planera och genomföra underhållstekniska utbildningar inom tunnelbana eller järnväg, examinera deltagare, utveckla och kvalitetssäkra utbildningsmaterialet i samarbete med sakkunniga kollegor.

Dina huvudsakliga uppgifter är att:
utbilda inom fordonsunderhåll inom järnväg eller tunnelbana.
planera och genomföra teoretisk och praktisk utbildning i klassrum/depå.
examinera kursdeltagare.
ansvara för att i samarbete med andra specialister och sakkunniga se till att utbildningsmaterialet är korrekt och kvalitetssäkrat.
samarbeta med lokala instruktörer i de praktiska utbildningsmomenten.

Tjänsten avser heltid med placering i Nyboda eller enligt överenskommelse. Du ingår i gruppen Dokumentation & Utbildning som är en del av Projects & Engineering. Hos oss får du samarbeta med många andra kompetenta utbildare, tekniska specialister och projektledare. Arbetstiderna är förlagda under dagtid och vi arbetar med förtroendearbetstid.

Kvalifikationer

Du som söker till oss
För att trivas i rollen är du flexibel, utåtriktad, pedagogisk och kommunikativ. Du tar egna initiativ och har en bra samarbetsförmåga. Du har ett högt säkerhetstänk, är noggrann i ditt arbetssätt och duktig på att planera ditt arbete målmedvetet.

Vidare har du
Fordonsreparatörsutbildning eller motsvarande utbildning inom teknik.
Stor sakkunnighet inom fordonsunderhåll inom järnväg och/eller tunnelbana.
Arbetat som reparatör inom tunnelbane- eller pendelunderhållet i minst två år.
Pedagogisk utbildning eller erfarenheter förvärvade på annat sätt.
Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift.
Goda IT-kunskaper.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Erfarenhet krävs

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanans och pendeltågens fordon i våra nio depåer. Vi växer också med nya och utökade uppdrag. Från december 2021 underhåller vi även Mälartågs fordon med depå i Eskilstuna.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2023-01-08
Referensnummer: C112922

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktpersoner

  • rekrytering@mtr.se

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)