Inaktiv platsannons

Säljare i Västerås

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Säljare

Sökes till Västerås

Nu söker vi en Säljare till Fabriksbetong regioen Mellersta

Vill du vara med och utvecklas och växa med oss? Drivs du av att tillsammans med kollegor leverera goda resultat i rätt tid? Vill du vara med och göra skillnad? I rollen som säljare får du stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig! Låter det intressant? Då ska du söka jobbet som Säljare hos på Swerock i Västerås.

Om tjänsten

I rollen som säljare hos oss på Swerock Fabriksbetong region Mellersta kommer du att ingå i ett säljteam där ni är våra specialister och vårt ansikte utåt mot kunderna. Arbetet sker till viss del i projektform i samarbete med våra kunder, även mindre- och styckeprojekt förekommer frekvent.

Tjänsten innefattar bland annat att sköta offerering, skriva avtal, vara stödjande och rådgivande i kundens projekt. Du kommer att i affären vara länken mellan våra olika avdelningar, hantera eventuella problem eller reklamationer, allt för att ge kunden en så hög service som möjligt.

En viktig del som säljare är att förvalta samarbetet med etablerade kunder och även att skapa nya kontakter.

Tjänsten är på heltid med start efter överenskommelse.

Tjänsten utgår från Västerås men region Mellersta sträcker sig från norra Dalarna till Linköping vilket gör att arbetet kan innebära en del resor.

Vem är du?

Vi söker dig som har som har gymnasieutbildning och lång erfarenhet av försäljning, gärna från byggbranschen.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett analytiskt tänkande, vara lösningsorienterad, noggrann och affärsmässig. Du bör även ha lätt för att skapa och behålla goda relationer med människor och ha en förmåga att lyssna till vad kunden behöver. Att vara uthållig då ett kundprojekt kan ta tid är även en viktig egenskap.

B-körkort är ett krav

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 15 december 2022, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan redan idag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Benny Magnusson på telefonnummer 070-356 51 97

Denna rekrytering sker helt genom Swerocks försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-12-16

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)