Inaktiv platsannons

Chaufför i Helsingborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Chaufför

Sökes till Helsingborg

Till Peab Drift och Underhåll söker vi en chaufför som kan komplettera vårt glada gäng i Helsingborg.

Om tjänsten

Platskontoret ligger i Helsingborg men vi arbetar i hela nordvästra Skåne åt både interna och externa kunder samt med kommunaldrift. Teamet arbetar på rullande schema där vi alternerar mellan olika kunder och uppdrag. Vi behöver vara flexibla för att få omväxling i arbetet, kunna rycka in där det behövs och själva kunna vidareutvecklas i våra roller.

Tjänsten innebär i första hand att köra sopmaskiner av varierande storlek med B- och C-behörighet. Du kommer även köra vanlig personbil och fordon såsom tung lastbil, kranväxlare och traktor med vagn kan bli aktuellt.

Under lite lugnare perioder innebär tjänsten också uppdrag utanför arbetsfordonet, såsom park- och trädgårdsarbete.

Kravprofil

Vi söker dig som är självgående, engagerad och som skapar hållbara relationer med såväl kollegor som kunder. Du trivs med att arbeta självständigt och tar ett stort ansvar för de fordon du kör och det arbete du utför.

E
tt krav är att du har behörighet B, BE, C, CE samt krankort från 18 tonmeter.

Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande chaufförstjänster.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Rickard Cederbrick, 0733 372186, eller HR-partner Tina Jacobi, 0733 374904, .

Vi tillämpar löpande urval, så sök gärna tjänsten redan idag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan.

Sista ansökningsdag 2022-12-22

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)