Inaktiv platsannons

Gatudriftsarbetare i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Gatudriftsarbetare

Sökes till Stockholm

Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning Mellansverige och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Vi söker nu en gatudriftsarbetare till drift och underhåll i Stockholm. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med utmaningar och varierande arbetsuppgifter i ett glatt och härligt arbetslag.
 

Om tjänsten
Som gatudriftsarbetare kommer du att utföra drift- och underhållsarbete samt anläggningsarbete på Stockholm stads gator. Arbetsuppgifterna är varierande och består exempelvis av:

  • Skyltmontage
  • Räckesmontage
  • Beläggningsarbete
  • Trafikavstängningar
  • Felavhjälpande underhåll

Visst arbete kan förekomma nattetid och beredskapstjänst ingår i rollen. Tjänsten är på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.
 

Om dig
Vi söker dig som är motiverad, engagerad och noggrann i ditt arbete. Som person är du handlingskraftig, social och har en digital teknisk nyfikenhet. Tidigare erfarenhet av arbete med drift och underhåll samt lokalkännedom är meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten, C-körkort är meriterande.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Osihn på telefonnummer: 070-779 42 56 eller via e-post: 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2023-01-13

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)