Inaktiv platsannons

Elektriker i Jordbro

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Elektriker

Sökes till Jordbro

Nu söker vi på Lambertsson i Jordbro dig som är elektriker med några års arbetslivserfarenhet och som trivs med en omväxlande vardag med mycket kundkontakt!

 

Om rollen
I rollen som elektriker jobbar du självständigt mot våra kunder i bygg- och anläggningsbranschen. Tjänsten innefattar arbete inom tillfällig-el, belysning, passersystem/larmanläggningar och klimat på byggarbetsplatser. I dina arbetsuppgifter ingår även reparation, service och underhåll av el-centraler och annat el-materiel både ute hos kunder och inne på depån.


Om dig
Vi ser att du

  • har minst gymnasiekompetens och gärna något eller några års erfarenhet inom el
  • är en person som trivs med eget ansvar och gillar att planera och strukturera dina dagar efter kundens behov.
  • är en lagspelare som har lätt för att skapa kontakt
  • gillar att ta till dig ny kunskap.

Du förväntas leverera service och kvalitet i ditt arbete och rollen ställer krav på ett flexibelt förhållningssätt och en förmåga att se vad som behöver göras och prioritera därefter.

B-körkort är ett krav och du behöver viss datavana.

 

person

Om du har frågor om tjänsten kontakta Fredrik Lindström, på   eller

 

Om företaget

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-12-22

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jordbro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jordbro | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)