Inaktiv platsannons

Controller till Pågen i Malmö

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Controller till Pågen i Malmö

 

Är du en controller med erfarenhet från producerande verksamhet som vill arbeta ett i ett familjeägt framgångsrikt företag med kontroll över hela värdekedjan? Till en intressant roll på Pågen i Malmö söker vi nu en controller som kommer att få en viktig roll i arbetet med optimering av inköp, produktion och investeringar.

Dina arbetsuppgifter
Du erbjuds en kvalificerad och utvecklande tjänst där du kommer att arbeta verksamhetsnära med controlling med stort fokus på optimering, effektivitet och produktionskapacitet. Tillsammans med övriga controllers kommer du att arbeta med budget, forecast och analys för att säkerställa att bagerierna drivs på ett kostnadseffektivt sätt. Du kommer också att arbeta med att säkerställa process och underlag för en effektiv och säker hantering av större investeringsprojekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Analysera OEE (tillgänglighet, utnyttjandegrad, start/stopp, ställtider och kassationer)
 • Driva produktivitetsförbättringar (flaskhalsar, linjehastigheter, underhållsplanering, produktionsplanering/sortbyte)
 • Månadsbokslut och rapportering
 • Budget, prognos och analysarbete
 • Investeringsanalyser
 • Tillsammans med inköpsavdelningen driva inköpsrelaterade projekt och processer
 • Samverka med inköp i processen för upphandling och anbudsförfrågningar
 • Delta i och driva olika förbättringsprojekt inom ekonomiområdet

Din bakgrund
Vi tror att du är civilekonom eller har motsvarande utbildning och flera års erfarenhet av kvalificerat controllerarbete i en producerande verksamhet. Du har god förståelse av verksamhetsuppföljning och har arbetat med att analysera effektivitet och produktionskapacitet. Vidare har du erfarenhet av rapportering, budget- och projektarbete samt investeringsanalyser. Du har mycket goda kunskaper i Excel samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.  

Vi söker dig som har ett stort driv och är en strukturerad och analytisk person som trivs med att jobba nära verksamheten. Vidare är du kommunikativ och har lätt att skapa förtroende och självständigt driva projekt och frågor. Du är van att ta ansvar och har ett stort affärsintresse som gör att du är intresserad av att förstå helheten i verksamheten. Du trivs lika bra med strategiska som operativa arbetsuppgifter.  

Ansökan 
I denna rekrytering har Pågen valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618 Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.  Sök här: >>

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, dvs. uppgifter om hälsa och sexualliv, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter, facktillhörighet eller etniskt ursprung.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: 

Vill du bli medarbetare på Pågen?

Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot spontanansökningar utan hänvisar alla sökanden till våra lediga tjänster som läggs upp här på vår hemsida. Kopplat till dessa kan vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR-lagen.

Arbetsmiljön i fokus

En god arbetsmiljö där våra medarbetare mår bra är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta baka bröd till kommande generationer, t.ex. att:

 • löpande se över arbetsmiljön, bedöma risker, åtgärda och följa upp för att förebygga risker för arbetsskador och arbetsrelaterad ohälsa.
 • skapa en stimulerande arbetsmiljö som ger möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling.
 • ha nolltolerans mot diskriminering, kränkande särbehandling och trakasserier.
 • mångfaldsaspekten alltid vägs in vid rekryteringar jämte verksamhetens behov av kompetens.
 • satsa på hälsofrämjande insatser och ha ett generöst friskvårdsprogram för medarbetarna.

Publicerad den

14-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej