Inaktiv platsannons

Fastighetstekniker i Göteborg

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Fastighetstekniker

Vi söker en självgående och ansvarstagande fastighetstekniker.

Om tjänsten

I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team på tre personer som arbetar med drift, underhåll och felsökning av alla in och utgående media (tryckluft, vatten, el, ventilation, värme, ånga, gas, kyla) samt reparationer och generellt underhåll av fastigheten.

Detta är en bred tjänst som innefattar arbete inom flera olika medier som ställer krav på att du som söker både har förmågan och att du motiveras av att prioritera och effektivt planera din dag. Fastighetsgruppen arbetar nära både produktion, teknik och olika underleverantörer, därför krävs det att du är en person som är bra på att kommunicera och samarbeta med olika personer inom olika funktioner.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

 • Utföra reparationer och underhållsåtgärder.
 • Åtgärda felanmälningar på fastigheten, till exempel laga dörrar och portar, åtgärda VS läckor och stopp samt andra förekommande arbetsuppgifter inom underhåll och drift av en industrifastighet. 
 • Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder
 • Systematiskt brandskyddsarbete.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av tekniskt arbete där du själv planerat och prioriterat din arbetsdag. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker, vaktmästare eller reparatör inom fastigheter är meriterande. Tjänsten kräver att du har en bred praktisk kompetens av förekommande reparationer. Du är tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning fastighetstekniker eller motsvarande.

Erfarenhet av brandlarm och sprinklerarbete är meriterande

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser därför att du som söker är en driven lagspelare som trivs med att ta egna initiativ. Du kommer arbeta i en liten grupp och ta stort eget ansvar, därför krävs det att du både drivs av självständigt arbete men att du samtidigt ser fördelarna i att arbeta i ett lag. Du behöver vara duktig på att ta eget initiativ och vara en nyfiken person som gillar att ligga steget före.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, dagtid. 
 • Placering: Bageriet i Göteborg
 • Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen

Ansökan

Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Olsson på anders.m.olsson@pagen.se .

Sista ansökningsdatum är den 17:e september 2023. Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vill du bli medarbetare på Pågen?

Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot spontanansökningar utan hänvisar alla sökanden till våra lediga tjänster som läggs upp här på vår hemsida. Kopplat till dessa kan vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR-lagen.

Arbetsmiljön i fokus

En god arbetsmiljö där våra medarbetare mår bra är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta baka bröd till kommande generationer, t.ex. att:

 • löpande se över arbetsmiljön, bedöma risker, åtgärda och följa upp för att förebygga risker för arbetsskador och arbetsrelaterad ohälsa.
 • skapa en stimulerande arbetsmiljö som ger möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling.
 • ha nolltolerans mot diskriminering, kränkande särbehandling och trakasserier.
 • mångfaldsaspekten alltid vägs in vid rekryteringar jämte verksamhetens behov av kompetens.
 • satsa på hälsofrämjande insatser och ha ett generöst friskvårdsprogram för medarbetarna.

Publicerad den

05-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej