Inaktiv platsannons

Serveringspersonal till vår restaurang Corner i Göteborg

Om tjänsten

Serveringspersonal till vår restaurang Corner

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.

I april öppnade vi vår nya restaurang Corner vid hörnet på Korsvägen. Nu söker vi fler härliga medarbetare som vill jobba hos oss! 

Corner bjuder in till en välkomnande atmosfär och vällagad mat som hämtar inspiration från de centrala delarna av New York där sydeuropeiska smaker möter de nordamerikanska bullret. Vår restaurang passar lika bra för hockeygänget, teaterbesökare, barnfamiljer eller affärsresenärer. Här finns något för alla och med möjlighet till shuffle, dart och sportkanaler  skapar vi många "rum i rummet". 

Vi har höga ambitioner att utveckla mat och dryckesupplevelsen hos oss i vår restaurang och har en spännande tid framför oss. Vill du vara med på vår resa framåt?

Vem vi söker

Ditt största fokus är gästen. Du älskar att ge det lilla extra och är inte rädd för att ha roligt tillsammans med dina gäster. Det viktigaste för dig är att dina gäster har det bra och blir bortskämda med professionell och närvarande service. Du är en lagspelare vilket innebär att du stöttar dina kollegor på deras stationer vid behov och att du tar egna initiativ till att servicen rullar framåt. Du kombinerar service och försäljning på ett passionerat och lekfullt sätt. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet av servering i á la carte restaurang. 

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med underbara kollegor där du kan utveckla din kunskap inom mat och dryck tillsammans med oss. 

Vi är ett stort och sammansvetsat team med positiva och ​sociala kollegor. Med mycket glädje, mod, engagemang ​och utan prestige jobbar vi tätt ihop för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra miljontals besökare. Varje dag. Året om. Det är roligt att gå till jobbet eftersom ​vi får bidra till att skapa den mest attraktiva mötesplatsen i Europa

Vi erbjuder fler lediga tillsvidaretjänster.

Sysselsättningsgrad: 80% - 100%. 

Ansökan
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.
Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 80-100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/237
Publicerat 2022-12-01
Sista ansökningsdag 2022-12-23
Dela länkar

Publicerad den

05-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)