Inaktiv platsannons

Operation Staff & Services - Agent i Göteborg

Om tjänsten

Operation Staff & Services - Agent

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.

OPERATION STAFF & SERVICES AGENT

Inom avdelningen Operation Staff & Services finns fyra enheter; Service Center & Entrances, Conferense, Flowers och Staffing. Som OSS Agent arbetar du brett och kan agera i flera olika roller för att välkomna både besökare och utställare på vår mötesplats. Är du genuint intresserad av människor och service, nyfiken, orädd och trivs i en miljö där ingen dag är den andra lik – då skall du höra av dig till oss. 

UTMANINGEN

Nu söker vi en OSS Agent till teamet i Entrances & Service Center där huvudsysslan är att möta mässprojektens utställare och övriga intressenter för att vara dem behjälpliga i alla dess frågor. Här arbetar vi med direkt kundkontakt i front office-miljö, utmanas med att tyda kundens önskningar och beställningar för att sedan adressera ärenden till rätt mottagare inom den egna verksamheten. För att lyckas väl med uppdraget krävs en förmåga att lyssna och en vilja i att förstå kunden. I längden handlar uppdraget om att i alla lägen leverera kvalitativ och lösningsorienterad service, således ställs höga krav på god servicekänsla. Som OSS Agent kommer du även arbeta operativt inom avdelningens övriga enheter som “driftar” mäss-och mötesprojekt. Längre fram kan det ges möjlighet att växa vidare.

DINA FRAMGÅNGSFAKTORER

Du har sedan tidigare erfarenhet av serviceyrken och har kanske arbetat i reception eller kundtjänst med direkt kundkontakt. Således trivs du med att möta, se och förstå kunden – du har en god känsla för unik service. Vidare har du ett bra tålamod och en god initiativförmåga, sammantaget betyder detta att du tänker lösningsorienterat och kundfokuserat. För att lyckas i rollen krävs god systemkunskap och datorvana. Meriterande är om du tidigare har arbetet i eventmanagement-systemen EBMS och EventSuccess. Du är strukturerad och innehar en bra administrativ förmåga. God kommunikation värderas högt och att du är en lagspelare ser vi som en självklarhet. På så vis bidrar du till gruppens bästa genom en positiv inställning till både arbetsuppgifter och kollegor. Du är flytande i svenska och behärskar engelska gott, du är med andra ord van vid att kommunicera på olika språk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi hoppas att du, precis som vi, trivs bra på en arbetsplatsmed internationell atmosfär. 

 

VÅRT ERBJUDANDE

Vi erbjuder ett utmanande och varierande arbete med ett tydligt uppdrag att bidra till koncerners mål - att skapa den bästa helhetsupplevelsen. Vi ser positivt på personlig utveckling och uppmanar idérikedom och en vilja att utveckla. 

 

Tjänsten omfattar 100% inom avtalsområdet HRF/Visita. Det är ett vikariat för en medarbetare som studerar under perioden 1 januari 2023 till 1 september 2026.


Tjänsten innefattar helg- och kvällsarbete och vi praktiserar årsarbetstid. 

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)