Inaktiv platsannons

Supervisor Technics i Göteborg

Om tjänsten

Supervisor Technics

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Inom koncernen finns avdelningen Technics som ansvarar för den tekniska leveransen av ljud, ljus och bild samt all takhängning i anläggningen. Avdelningen är under tillväxt och vi söker därför ytterligare en Supervisor som vill utvecklas tillsammans med oss. 

Beskrivning av rollen 
Som Supervisor Technics är din huvudsakliga arbetsuppgift att ansvara för takhängningen i anläggningen. Det innebär att rigga vajer och telfer för att hänga tross, ljus och skyltar till alla våra mässor och event.  

Det dagliga driftarbetet innefattar att operativt arbetsleda personal i våra mässhallar. Du kommer också granska ritningsunderlag, utföra riskbedömning samt hantera arbetsordrar. I rollen ingår också att underhålla och inventera material, hyra in utrustning samt tillse att arbetet utförs på ett säkert sätt kopplat till rådande lagar och regler för arbetsmiljö. 

Du ansvarar också för mer strategiska frågor såsom optimering av lagringsytor, kontinuerligt utveckla processer och rutiner, uppdatera dokumentation samt se över utbud och skapa nya affärsmöjligheter. 

Du kommer att arbeta tätt tillsammans med de nuvarande supervisors hos oss på Technics, med supervisors på de övriga producerande enheterna samt med våra entreprenörer och underleverantörer. Det förekommer även kundkontakt under in-/utflyttning och pågående event. 

Vem vi söker 
Vi söker dig med mycket goda kunskaper och gärna dokumenterad behörighet för riggning. Vi ser att du har minst fem års arbetslivserfarenhet inom branschen. Du har även ett brinnande intresse och goda erfarenheter av ljussättning och programmering. Att du skriver och talar flytande engelska är en förutsättning för tjänsten.  

Vi ser det som meriterande om du har AutoCAD- och/eller högskoleutbildning inom teknik eller annan relevant inriktning. Har du även kunskaper och praktiska erfarenheter av ljud- och bildinstallation samt Office 365 ser vi det som ett plus. Lift- samt B-körkort kommer garanterat till användning i tjänsten.  

Som person är du service- och utvecklingsinriktad, trivs på hemmaplan samt besitter de ledarskapskvalitéer som krävs för att axla en arbetsledande roll. Du ska ha ett utpräglat sinne för säkerhet och kunna redogöra för risker och konsekvenser på ett pedagogiskt sätt. Vi ser även att du uppskattar att arbeta både praktiskt och administrativt samt flexibla tider till och från då vår verksamhet periodvis pågår dygnet runt.  

Vad vi erbjuder 
Vi erbjuder en arbetsplats full av möjligheter mitt i centrala Göteborg. Vår verksamhet präglas av olika typer av events, kongresser och mässor av såväl nationell som internationell karaktär. Du får många goa kollegor vars kärnvärden är samarbete, engagemang och mod. Då avdelningen är under utveckling har du goda möjligheter att påverka utformningen av tjänsten och inriktningen framöver.  

Frågor om tjänsten 

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)