Inaktiv platsannons

Intresseanmälan Studenter – Kodning och utveckling – Norrköping med omnejd

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du arbeta med kodning i framtiden och ta chansen att testa på det på riktigt hos oss? Detta är en annons för dig som är student inom program där du studerar kodning, utveckling, teknik och liknande områden. Annonsen riktar sig till dig som vill skriva exjobb, göra praktik eller är intresserad av timanställning inom området utveckling och kodning.

Vilka är vi och vad gör vi?
Vi är ett härligt gäng på 12 personer som sitter centralt på Norrköpingskontoret med fin utsikt över strömparken. Vi utgör tillsammans med våra ca 340 kollegor Digital Services. Vi är tekniskt intresserade och arbetar med den senaste tekniken på marknaden. Vi arbetar framför allt med systemutveckling, mjukvaruutveckling och UX, både inom frontend och backend. Vi arbetar med många olika tekniker och ramverk. Vi jobbar med hela kedjan inom systemutveckling, allt från förstudie och prototyp till utveckling i projekt och förvaltning. Vi arbetar med SQL Server och använder exempelvis språk såsom C#, Java, JavaScript, Phyton, etc.

Varje kontor har sin unika tillhörighet, med frukostar, aktiviteter, AW:s och andra roliga saker för att lära känna varandra bättre och för att ha roligt tillsammans på jobbet!

Digital Services är en del utav Sweco, som har kontor på ca 50 platser i Sverige. Vi finns i flera länder och har ett stort internt kompetensutbyte. Som företag arbetar vi aktivt med hållbarhet, jämställdhet och mångfald. Det betyder bland annat att vi arbetar enligt FN:s hållbarhetsmål, att vi finns med på den gröna listan över jämställda börsbolag och att vi rekryterar kompetensbaserat.

Vem är du?
Du läser troligtvis eller har läst systemutveckling eller mjukvaruutveckling och har intresse för kodning och vill utveckla dina kunskaper. Du kan göra dig förstådd i tal och text på svenska och engelska.

Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper och vi värderar egenskaper såsom samarbetsförmåga, nyfikenhet och engagemang.

Ansökan
Denna annons ligger ute en längre tid då vi löpande under året tar emot studenter. Du kan enkelt ansöka genom att klicka på knappen ansök här och fylla i dina uppgifter. Vi återkopplar till alla som ansöker till oss.

Har du frågor eller funderingar?

Tveka inte att kontakta oss om du undrar något!

Daniel Häll, Gruppchef Norrköping
072 741 18 86

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej