Inaktiv platsannons

Projektledare Bygg och Fastighet Linköping / Norrköping

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Swecos projektledare i Östergötland är och vill fortsätta att vara med och tillsammans med våra kunder bygga en hållbar framtid. För att stärka vår position ytterligare behöver vi bli fler engagerade projektledare och därför söker vi dig som vill vara med på resan!

Varför jobba hos oss?
Projektledarverksamheten inom bygg och fastighet på Sweco i Östergötland består av engagerade medarbetare med olika erfarenheter och roller inom byggprojektens olika skeden. Hos oss finns projektledare, projekteringsledare, byggledare, besiktningsmän och fuktsakkunnig.
Vi delar vår kunskap och utvecklar varandra kontinuerligt för att kunna stötta varandra i projekten.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån. Genom frihet under ansvar och stöttande kollegor avgör du i stor utsträckning själv hur du disponerar de 40 arbetstimmarna per vecka så vardagspusslet går ihop.

Vi är måna om din utveckling och din motivation i de arbetsuppgifter du har. Vi kan erbjuda olika utvecklingsvägar som vi formar tillsammans utefter ditt behov och önskemål. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Sweco har moderna, centralt belägna kontor i både Linköping (St Larsgatan) och Norrköping (Hospitalsgatan). Du väljer själv vilket kontor du vill utgå ifrån.

Din framtida roll
På Sweco i Östergötland finns en stor bredd av arbetsområden.
Hos oss kan du inom i bygg- och fastighetsprojekt komma att arbeta som:
• projektledare
• projekteringsledare
• byggledare

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från branschen. Du har troligen bakgrund som beställare, byggentreprenör eller konsult inom bygg och fastighet. Du har troligen arbetat i roller som projektledare, byggledare, entreprenad-/projektingenjör, platschef eller projekterings-/uppdragsledare.

Du som söker har en högskole- eller universitetsexamen inom relevant område. Du kan också på annat sätt ha skaffat dig motsvarande kunskaper genom yrkeslivserfarenhet

Du är bekväm med entreprenadjuridiska bestämmelser (ABK 09/AB 04/ABT 06).

Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad och nyfiken. Du är strukturerad och driver saker från idé till målgång. Du är bra på att kommunicera och samarbeta, tar hjälp och hjälper andra för att söka lösningar att komma framåt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder. Du är kundfokuserad och affärsmässig och tycker om att skapa kontakter både externt och internt.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med 31 januari 2023. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta:
Ola Sjöberg på 0705-32 02 09

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej