Inaktiv platsannons

Vill du vara med och förändra världen genom kodning? i Malmö

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du koda något som gör skillnad på riktigt? Vi jobbar med hela kedjan av samhällsplanering och utvecklar samhällen så att de blir mer hållbara och bättre för både oss och kommande generationer. Vi jobbar i uppdrag med allt från rengöring av vatten, energiprojekt i Afrika, till att vi räddar liv genom att förebygga viltolyckor och bevarar biologisk mångfald. Nu söker vi dig som är Pythonutvecklare och vill lösa framtidens problem med oss!

Vilka är vi?
Vi är ett härligt gäng på ca 35 personer med teknisk kompetens och som brinner för innovativa lösningar. Vi är lokaliserade i Skåne/Blekinge och vi har kontor i bland annat Malmö, Helsingborg och Kristianstad. Vi är utvecklare, geodataexperter, BIM:are, GIS:are, FME-experter och IT-projektledare. Tillsammans med våra 300 kollegor runt om i Sverige utgör vi Digital Services, som är en del av Sweco. Vi har stora interna nätverk där vi delar erfarenheter och har kompetensutbyte mellan kontor och även över landsgränser. Varje kontor har sin unika tillhörighet, med frukostar, aktiviteter, AW:s och andra roliga saker för att lära känna varandra bättre och för att ha roligt tillsammans!

Vårt företag

Vi satsar på ett ständigt lärande med bra kompetensutveckling och interna utvecklingsmöjligheter för chansen att växa och tycka att arbetet är roligt och lärorikt. Vi värderar att må bra på jobbet med en sund balans mellan arbete och fritid.

Som företag arbetar vi aktivt med hållbarhet, jämställdhet och mångfald. Det betyder bland annat att vi arbetar enligt FN:s hållbarhetsmål, att vi finns med på den gröna listan över jämställda börsbolag och att vi rekryterar kompetensbaserat.

Rollen
Som utvecklare hos oss kan du i hög grad själv styra dina dagar gällande både arbetstid och fysisk plats. Vi arbetar i stöttande team där vi vill ta vara på just dina kompetenser och styrkor. Vi vill att du ska arbeta kreativt och innovativt med det som intresserar dig och vi har många olika spännande uppdrag. Vår målsättning är att du själv ska kunna påverka vilka uppdrag du vill arbeta i. Det går att koda både internt hos oss eller åt någon av våra kunder. Därmed kan du arbeta med många olika tekniker, språk och ramverk. Detta gör du självklart med stöd från kompetenta kollegor där vi lägger stor vikt vid att du får lära dig allt du behöver för tjänsten och för din fortsatta utveckling.

Som pythonutvecklare hos oss får du koda komplexa system och lösningar åt våra kunder. Ofta nyttjar vi python i kombination med programvarorna FME eller ArcGIS. Vi använder python för analyser och databearbetning av våra kunders system, databaser och/eller datamängder. De databaser vi oftast integrerar mot är Oracle, PostgreSQL och SQL Server. Vi jobbar ofta agilt, och arbetar nära våra kunder med högt fokus på konkreta lösningar i linje med deras behov.

Dina erfarenheter och kunskaper
Du har troligtvis en högskole- eller universitetsexamen inom relevant område såsom inom GIS/geodata, datateknik, systemutveckling eller liknande.

Förutom python tror vi att du har arbetat med några eller flera av följande verktyg:

  • GIS (Esri ArcGIS, QGIS, Open layers, mm)
  • FME 
  • Data management 
  • Java
  • .NET, C# 
  • Databaser / SQL 
  • Javascript 
  • React

Oavsett om du arbetat något år eller är mer senior så tror vi detta kan vara tjänsten för dig så länge rätt inställning finns och du är öppen för att lära. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du behöver också kunna göra dig förstådd i tal och skift på svenska och engelska.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen så tror vi att du är nyfiken, engagerad och vill lära och utvecklas i din roll. Du uppskattar att vara en del utav ett team och att utbyta kunskaper samtidigt som du kan arbeta självständigt när så behövs. 

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej