Inaktiv platsannons

Studentannons – Examensarbete, praktik eller timanställning inom Geografiska informationssystem (GIS) – Linköping

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du arbeta med GIS i framtiden och ta chansen att testa på det på riktigt hos oss? Detta är en annons för dig som är student inom program där du studerar Geografiska Informationssystem, Samhällsplanering och liknande områden. Annonsen riktar sig till dig som vill skriva examensarbete, göra praktik eller är intresserad av timanställning vid sidan av studier hösten 2023 eller våren 2024. 

Vilka är vi och vad gör vi?
Vi är ett team på 10 stycken teknikintresserade personer och vi utgör tillsammans med våra 340 kollegor Digital Services. Vi jobbar med det mesta inom GIS, allt från kartproduktion till avancerade analyser, ArcGIS Online (webbgis) och GIS-utveckling. Vår vardag handlar ofta om att effektivisera och automatisera med hjälp av GIS. Vi är plattformsoberoende men arbetar oftast med ESRI:s produkter och Safe:s FME.

Digital Services är en del utav Sweco, som har kontor på ca 50 platser i Sverige. Varje kontor har sin unika tillhörighet, med frukostar, aktiviteter, AW:s och andra roliga saker för att lära känna varandra bättre och för att ha roligt tillsammans på jobbet. Linköpingskontoret ligger centralt placerat i stan och har även ett populärt shuffleboard som brukar vara en rolig paus i arbetet. Vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare trivs hos oss. 

Sweco finns i flera länder och har ett stort internt kompetensutbyte. Som företag arbetar vi aktivt med hållbarhet, jämställdhet och mångfald. Det betyder bland annat att vi arbetar enligt FN:s hållbarhetsmål, att vi finns med på den gröna listan över jämställda börsbolag och att vi rekryterar kompetensbaserat.

Vem är du?
Denna annonsen riktar sig till dig som är student. Du läser troligtvis geografisk information med inslag av utveckling och vill arbeta med geografisk information och vill utöka dina kunskaper inom området. Du kan göra dig förstådd i tal och text på svenska och engelska. Det är ett plus om du har ett intresse för utveckling och är kunnig inom python.

Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper och vi värderar egenskaper såsom samarbetsförmåga, nyfikenhet, teknikintresse och engagemang. 

Ansökan
Denna ansökan ligger öppen för ansökningar till höstterminen 2023 och vårterminen 2024. Du ansöker enkelt genom att du klickar på knappen ansök här och fyller i dina uppgifter. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt än via denna annons. Vi återkopplar till samtliga som ansöker.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 20 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

23-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej