Inaktiv platsannons

Valideringsledare / Valideringsingenjör till Sweco i Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Nu gör Sweco sin kanske största satsning inom Industri och kommer bredda sig inom Life Science-sektorn. Du har nu möjlighet att vara med från början och påverka både Swecos och din egen utveckling inom validering och kvalificering.

Varför jobba hos oss?

Swecos ledord är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Hos oss får du vara med och bidra till en organisation som du vill tillhöra!

Genom att vara en del av Sweco är du en del av det som bidrar till ett mer hållbart samhälle. På Sweco tar vi ansvar och skapar verklighet av våra visioner. Hos oss får du arbeta i en dynamisk miljö med möjligheter till både professionell och personlig utveckling.

På Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll

Vi söker nu flera medarbetare som vill arbeta med med validering och kvalificering av exempelvis utrustning, processer eller datoriserade system. Arbetet kommer ske både ute hos våra kunder och i interna projekt. Kunderna kan verka inom allt från läkemedelsbranschen till biotech och medical devices.

Arbetet innebär bland annat:

– Ledning eller delprojektledning för validering/kvalificeringsaktiviteter
– Ta fram övergripande valideringsstrategier
– Arbeta med kravhantering och riskhantering
– Ta fram protokoll och rapporter (t.ex. FAT/SAT/IQ/OQ/PQ)
– Utföra valideringstester
– Utreda uppkomna avvikelser

Sweco har en decentraliserad organisation och det innebär att du även har stora möjligheter att lära dig mer om affärsmannaskap och hur du på bästa sätt kan utveckla kundrelationer och, om du vill, på sikt sälja in egna uppdrag.

Ledarskapet

”Varför jobba med mig? Som ledare är jag positiv, glad och ser hellre möjligheter än problem. Jag tror på samarbete och att hjälpa varandra samt en rak och ärlig kommunikation. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att stötta dig och din utveckling. Jag tror på individens potential och att en person kan nå oerhört långt om man själv önskar det och är villig att jobba för det”. / Gruppchef Lina Lindh

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har:

• En ingenjörsexamen inom kemi, bioteknik, medicinteknik, maskinteknik eller motsvarande.
• Arbetslivserfarenhet från Life Science-sektorn, exempelvis som Valideringsingenjör, QA/Kvalitetssäkrare, Kvalitetsingenjör eller Processingenjör.
• God kännedom om de regelverk som finns inom Life Science-sektorn (GMP, GAMP, ISO 13485, MDR eller liknande).
• God svenska och engelska i tal och skrift.

Tidigare erfarenhet av konsultrollen är meriterande men inget krav.

Vem är du?

Det är viktigt att du som person är kommunikativ, nyfiken och engagerad. För att lyckas i rollen behöver du trivas med att driva idéer i mål utan att vara rädd för att ta hjälp eller hitta lösningar för att ta dig framåt.

Det är önskvärt att du är intresserad av att utvecklas på individnivå och tillsammans med dina kollegor samt våra kunder. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. Det är därför viktigt att du tycker om att skapa kontakter såväl internt som externt.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum 2023-02-28. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till samtliga sökande.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar?
Tveka inte att kontakta Lina Lindh på +46 (0) 72 386 39 29

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 20 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej