Inaktiv platsannons

Markprojektör banunderbyggnad till Linköping

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du en nyfiken och prestigelös person som trivs med att vara en i laget? Har du förmågan att se möjligheter där andra ser svårigheter? Vi erbjuder nu möjligheten att komma och jobba och utvecklas hos Sveriges ledande järnvägskonsultbolag. Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer och vi söker nu fler kollegor att stärka vårt järnvägsteam med.

Varför jobba hos oss?

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Hos oss är du med och skapar ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer att ingå i ett nätverk av duktiga och erfarna tekniker, specialister och ledare med goda möjligheter till utveckling och erfarenhetsutbyte. Sweco erbjuder utbildningar inom bland annat teknik och ledarskap via vår egen akademi som ständigt uppdateras baserat på marknadens utveckling.

Din framtida roll 

Som Markprojektör på Sweco inom gruppen mark och kanalisation får du möjligheten att arbeta med projektering, granskning, byggplatsuppföljning och anbud. Du projekterar i Microstation och OpenRail Designer, främst markunderbyggnad för spår och teknikbyggnader men även en del servicevägar. Du kommer att arbeta i små och stora uppdrag i nära samarbete med såväl kollegor som våra kunder. Arbetsuppgifterna kan omfatta olika skeden, allt från tidiga utredningar, järnvägsplaner till förfrågningsunderlag/bygghandlingar för att möjliggöra byggnationer av ny järnväg till att slutligen ta fram förvaltningsdata efter att anläggningen är byggd.

Beroende på din erfarenhet så finns även möjlighet att:

  • ta rollen som Teknikansvarig/Deluppdragsledare Mark och ansvara för markprojektering i små och stora uppdrag. Här ingår teknikansvar så väl som budget och framdriftsansvar.
  • leda mer juniora kollegor i uppdrag
  • arbeta som interngranskare

Ledarskapet

”Ledarskap på Sweco handlar om att engagera och motivera medarbetarna. Med gemensamma mål, tillit och delaktighet skapar vi starka team för att kunna leverera i våra mest komplexa projekt. Vi tror på styrkan i att jobba tillsammans och hjälpa varandra för att nå dit. Du kommer att få en coachande ledare som kräver hög självständighet och eget ansvar från medarbetarna vilket i sin tur skapar utrymme för frihet och balans mellan arbetsliv och fritid. Tillsammans sätter vi dina mål och jobbar för din utveckling.” Gruppchef, Ulrika Hillerbrant

Dina erfarenheter

Vi söker dig som:

  • Har relevant högskole- eller universitetsexamen samt erfarenhet från järnvägsbranschen.
  • Har jobbat med mark, som projektör och/eller teknikansvarig, och har god förståelse för järnvägsprojekteringsprocessen.
  • Har du haft ledande roller eller varit mentor åt juniorer ser vi det som meriterande.
  • Behärskar väl, i både tal och skrift, både svenska och engelska. Detta då vi tar fram en hel del textdokument där språket är centralt.

Arbetslivserfarenhet från entreprenadsidan är särskilt meriterande, och om du har arbetat i Bentleys produkter såsom Microstation, OpenRail Designer och OpenRail ConceptStation.

Vem är du?

Vi tror att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång. Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt.  På Sweco känner vi en stolthet i att våra medarbetare år efter år ger högsta poäng i medarbetarundersökningen på frågan om huruvida det är enkelt att få hjälp av sina kollegor när frågor behöver stötas och blötas. Det är en del av vår kultur att vi tillsammans tar fram bästa lösningen för våra kunder.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökanden efter avslutad rekryteringsprocess.

Möjliga orter för placering är: Stockholm, Västerås, Norrköping, Uppsala, Örebro och Linköping.

Välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser

Kontakt

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Ulrika Hillerbrant, Gruppchef
ulrika.hillerbrant@sweco.se
+46 (0) 72 189 08 86

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 20 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

23-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej