Inaktiv platsannons

Projektör väg/gata/mark till Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du vara med och projektera framtidens infrastruktur i en innovativ och utvecklande miljö? Swecos anläggningskonsulter söker dig som har bakgrund inom projektering av väg, gata eller mark .

Varför jobba hos oss?
I region Mälardalen arbetar vi med stora som små projekteringsuppdrag i alla skeden tillsammans med offentliga och privata kunder. Vi samarbetar över teknikgränser tillsammans med kollegor från hela Sweco. Hos oss hittar du stora utvecklingsmöjligheter både inom ditt teknikområde men även i andra områden som ledarskap eller affärsmannaskap. Du kan utvecklas som specialist med fokus på tekniken eller som ledare i projekt eller i linjeorganisationen.

Din framtida roll (dina arbetsuppgifter)
– Projektera i Civil3D eller/och Novapoint. Andra mjukvaror kan också vara relevanta.
– Samordna med andra tekniska discipliner såsom VA och Geoteknik.
– Arbeta i projekteringsuppdrag inom väg, mark eller gata beroende på din bakgrund.

Ledarskapet
Ledningsgruppen i region Mälardalen arbetar ständigt med att utveckla dig som medarbetare, utforska nya möjligheter och karriärvägar tillsammans med dig. Vårt fokus är att växa organiskt med duktiga medarbetare som skapar en fin gemenskap både i och utanför projekten.

Dina erfarenheter
Du har projekterat i Civil3D, Novapoint eller liknande i minst 3 år. Du är van vid att arbeta med AMA och du har grundläggande kunskaper inom ABK09, AB04 och ABT06.

Vem är du?
Du är ansvarstagande, trivs med att arbeta i grupp och har motivation att utvecklas tekniskt och som person.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med den 15 januari. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Kontakt
Gruppchef Michail Mavromatis på tel 070-612 42 81
Tf Regionchef Tomas Nolstam på tel 072-504 64 44

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej