Inaktiv platsannons

LIA-praktik inom järnväg till Stockholm våren 2023

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Sweco är Sveriges ledande teknikkonsult inom järnväg och tillhandahåller tjänster i alla typer av uppdrag, från små utredningar till stora multidisciplinära infrastrukturuppdrag. Vi erbjuder projektering, design och specialisttjänster – av samtliga ingående komponenter och tekniker – för planering, byggande samt drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik.

Varför ha LIA-praktik hos oss?
Om du som student söker en spännande, utmanade och studierelaterad praktik är Sweco rätt plats för dig. Inför våren 2023 erbjuder vi ett antal studenter LIA-praktik hos oss i Stockholm. En del av praktiken kommer också att kunna ske på distans. Dina uppgifter blir att delta i de uppdrag vi genomför åt kunder på nationell, regional och lokal nivå. Våra grupper är indelade inom Trafikstyrning (Signal), Bana, El, Tele och Stora Projekt/Uppdragsledning. Rikta gärna din ansökan mot någon av dessa.

Vem är du?
Vi söker dig som går på yrkesskola med järnvägsinriktning och som ska ha LIA-praktik under våren 2023.

Ansökan
Du ansöker med ett personligt brev (max en A4-sida) och CV. Sista ansökningsdag är den 15 december. Då vi hanterar sökanden för LIA-praktik med olika startdatum kommer urvalet av kandidater att ske fortlöpande, redan innan sista ansökningsdag.

Kontakt
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Erik Bengtsson, erik.bengtsson@sweco.se

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

25-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej