Intresseanmälan – exjobb eller praktik i Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Söker du exjobb eller praktik men inte hittat någon specifik annons på våra som matchar? Här kan du som läser en eftergymnasial utbildning inom Universitet, Högskola, Yrkeshögskola eller Yrkesutbildning registrera ditt intresse för exjobb eller praktik.

Varför jobba hos oss?
Genom att vara en del av Sweco är du en del av att bidra till ett mer hållbart samhälle. För oss är ditt examensarbete eller praktik ett utmärkt tillfälle att lära känna dig och få veta mer om dina idéer och din kompetens. För dig är det en möjlighet att uppleva hur det är att arbeta på Sweco. 

På Sweco får du jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa ett hållbart samhälle. Att ha kul tillsammans på jobbet är viktigt för oss liksom att ha bra balans mellan arbete, familj och fritid. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och lever våra värdeord som är nyfikenhet, engagemang och ansvar. 

Vem är du?
Vi söker dig som är initiativtagande, engagerad, nyfiken och vill vara med och påverka utformningen av våra framtida samhällen inom något våra områden.

Intresseanmälan
Anmälan gäller endast exjobb eller praktik. Vi tar emot intresseanmälningar löpande men gör urval och antar sökanden då det finns möjlighet att ta in medarbetare för exjobb eller praktik i organisationen.

Annonsen gäller för hela Sverige, vid ansökan får du ange vilken ort du föredrar att arbeta på samt vilket av våra verksamhetsområden som intresserar dig mest.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

#LI-DNI

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 20 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

21-03-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen