Inaktiv platsannons

Byggplatsuppföljare inom spår till Karlstad

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Har du erfarenhet av infrastrukturprojekt inom järnväg? Vet du vad som krävs för att leverera i järnvägsprojekt? Är du en strukturerad person som gillar att ha ansvar? Då kan du vara vår nya Byggplatsuppföljare inom spår!

Varför jobba hos oss?
I vår spårgrupp får du jobba tillsammans med tio mycket kompetenta specialister och projektörer som tillsammans ansvarar för arbetet med allt inom spår i Swecos järnvägsuppdrag, från tidiga skeden till byggbara handlingar och BPU.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Här får du förutsättningarna att lyckas med hjälp av med massor av kompetens samlat under samma tak. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor och chefer.

Din framtida roll
Byggplatsuppföljningen är en viktig del i såväl kvalitetssäkring som att säkerställa att överlämnad leverans uppfyller ställda fodringar i kontraktet mellan beställare och leverantör. Du arbetar nära uppdragsledare, byggledare och tillsammans verkar ni för lyckad framdrift. Som byggplatsuppföljare inom spår hos oss kommer du att vara länken mellan entreprenör och beställare. Du läser in dig på bygghandlingen och utför sedan kontroller på projekten och följer upp så att deadline hålls och att avtalet följs. Du träffar även slutkund när projektet är avslutat och medverkar på slutbesiktningen.

Som byggplatsuppföljare inom spår kommer du exempelvis att:

  • vara länken mellan entreprenör och beställare
  • följa upp bygghandlingar och avtal
  • utföra kontroller på leveransen
  • Säkerställa deadlines  

”Som Byggplatsuppföljare inom spår på Sweco har jag fått möjligheten att förstå kopplingen mellan projekterad och fysisk anläggning” – medarbetare från gruppen

Den vi söker – är det du?
Vi söker dig som har

  • högskole- eller universitetsexamen inom bygg eller järnväg, alternativ annan utbildning tillsammans med relevant erfarenhet
  • tidigare arbetslivserfarenhet från järnvägsprojekt, gärna av kravställning och uppföljning
  • kunskaper inom AB06, ABK, BAS-P/U

Det är extra bra men inget krav om du har erfarenhet av byggplatsuppföljning från tidigare roller. 

Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är! Du som söker har en stor social kompetens då tjänsten innefattar mycket kontakt med både entreprenör samt beställare. Du har god dokumentationsförmåga, samt är rak och tydlig i din kommunikation. Vi tror du kommer trivas i rollen om du är strukturerad och har en stark ansvarskänsla.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med den 10 februari. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan!

Möjliga placeringsorter är Helsingborg, Göteborg och Karlstad samt närliggande orter där Sweco har kontor eller det finns möjlighet till pendling.

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlstad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej