Inaktiv platsannons

Mätningstekniker inom bygg och anläggning till Karlstad

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du jobba med varierande och utmanande projekt på en arbetsplats där det finns goda förutsättningar att växa och utvecklas? Samtidigt som du får vara en del i ett stort och kompetent sammanhang inom mätningsteknik? Då är du välkommen att vara med på Swecos resa att förankra sin position som Sveriges ledande mätningstekniska konsultföretag!

Varför jobba hos oss?

Vi är med våra ca 200 medarbetare inom mätningsteknik störst i Sverige på området. Vi är fördelade på 14 grupper och hela 20 olika kontor i landet. I Karlstad är vi 15 medarbetare som jobbar brett inom mätningsteknik med bland annat projekteringsinmätning, 3D skanning, drönarflygning, bygg och anläggning och med uppdrag för Trafikverket. Vi samarbetar ofta med kollegor på andra kontor och inom andra teknikområden på Sweco.

Vi har lång erfarenhet av att jobba med kunder inom våra 3 huvudsakliga marknadssegment:  

  • Infrastruktur
  • Energi och industri
  • Bygg och fastighet

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Här får du förutsättningar att bygga ditt framtida nätverk, med massor av kompetens samlat under samma tak. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor och chefer. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll

Som mätningstekniker hos oss kommer du få möjlighet att:

  • Arbeta nära kund i varierande fältbaserade projekt främst inom bygg och anläggning.
  • Vara en aktiv del i planering av verksamheten och detaljplanering av dina egna mätningstekniska uppdrag.
  • Vara delaktig i en stimulerande miljö med erfarna och kompetenta kollegor där det finns möjlighet att växa och utvecklas brett inom mätteknik.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som mätningstekniker inom bygg- och anläggningsbranschen samt känner dig trygg i rollen. För att trivas hos oss är du en person som motiveras av att ta eget ansvar och bygga relationer samt är nyfiken och engagerad. Vi ser gärna att du vill utvecklas med företaget och har en hög service- och kunskapsnivå.

Dina erfarenheter

För att passa i rollen har du erfarenhet av liknande roller samt har arbetat med att hantera mätdata och maskinstyrningsfiler. Du har stor vana att arbeta i SBG Geo eller motsvarande redovisningsprogram. Du behöver ha giltigt B-körkort eftersom bil används i tjänst.

Vi söker dig som har:

  • Relevant utbildning inom mätningsteknik eller motsvarande.
  • Minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom mätningsteknik.
  • Uttrycker du dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet.

Ansökan

Skicka in din ansökan innan 2023-03-31! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlstad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej