Inaktiv platsannons

Mekaniker: Maskinunderhåll Pressning i Olofström

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Ditt engagemang kommer göra skillnad.  
Tycker du det är spännande och utvecklande att jobba i en miljö där det händer mycket? Vill du vara på en avdelning där du får möjligheten att lära dig nya uppgifter och där man strävar efter att se möjliga lösningar i stället för problem? Då kan jobbet som Underhållsmekaniker vara rätt för dig. 

 

Vad erbjuder vi?
På Volvo Cars Body Components (VCBC) i Olofström producerar och levererar vi karosskomponenter till Volvos olika anläggningar runt om i världen. Huvudprocessen på VCBC är pressning av plåt. Avdelningen Maskinunderhåll Pressning Övre fabriken består av 60 medarbetare vars huvudsakliga arbetsuppgifter består i att utföra förebyggande och akut underhåll på vår presspark. 
 
Vad kommer du att utföra
Som Mekaniker arbetar du främst med att säkerställa pressarnas och den tillhörande mekaniseringsutrustningens driftsäkerhet genom utförande av förebyggande och avhjälpande underhåll. I uppgiften ingår också analysarbete med avseende på tekniska störningar, medverkan i kontinuerligt förbättringsarbete samt ombyggnadsarbeten. Arbetet bedrivs i nära samarbete med kunden (produktion) samt ett flertal nätverk inom området.
 
Du och dina färdigheter
För rollen som Underhållsmekaniker ser vi att du innehar en gymnasieutbildning eller motsvarade med inriktning industriteknik eller dylikt. Vi ser att du har erfarenhet från arbete med produktion och/eller underhåll – mekanik. Vidare har du generella IT-kunskaper samt behärskar Engelska.

 

För att trivas i rollen har du ett genuint intresse för teknik och ser lösningar och inte problem i situationer som uppstår. Du är kvalitetsmedveten och är intresserad av förbättringsarbete. Du tycker om när det händer saker och kan lätt ställa om planerat arbete då oförutsedda händelser sker. Du tycker om att hela tiden hålla dig uppdaterad och utveckla dig själv men en lika viktig sak för dig är att dela med dig av nyvunnen kunskap till andra.
 
Som person tar du ansvar, får saker att hända, är initiativtagande och har kvalitetsfokus i ditt arbete. Du trivs med att samarbeta med andra och skapar långsiktiga relationer genom att visa förtroende, respekt och tillit till dina kollegor. På Volvo arbetar vi i lag och bygger vår styrka och framgång på att lösa problem ihop i grupp. 
 
Nyfiken på att veta mer?

Låter det som din nästa utmaning? Vänligen skicka in din ansökan senast 2 januari 2023. Intervjuer sker löpande, men notera att urvalet kan komma att pausas under jul och nyår, för att återupptas efter perioden.

På grund av GDPR vill vi att du ansöker digitalt via ansökningsknappen i annonsen. Ansökningar som inkommer via mail kommer inte att behandlas.

Om du har frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Supervisor Stamping Maintenance VV, Per Görnebrand, 072-885 22 50.
 För ytterligare frågor kring rekryteringsprocessen, var vänlig kontakta Rekryterare Josephine Fagrell, josephine.fagrell@volvocars.com. 

 

Vilka är vi? 
Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att erbjuda en frihet i att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som skyddar dem, deras nära och kära samt människorna i deras omgivning med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna. 
 
Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av en arbetsmiljö, genomsyrad av samarbete, mångfald och inkluderande. Volvo Cars medarbetare är engagerade och vill göra skillnad i världen. Vi är idag ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att ta fram det bästa i varandra och att använda människans sanna kraft. Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elek

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Olofström
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Olofström | IT | Heltidsjobb (erfaren)