Inaktiv platsannons

Säljare till Ski&Bikes och Verkstad i Skellefteå

XXL All Sports United är Nordens största sportkedja. Vårt koncept går ut på att erbjuda välkända varumärken, med bästa kvalitet, till marknadens lägsta pris! Låter det intressant?

Om tjänsten

Våren 2023 så slår XXL Sport & Vildmark upp dörrarna i Skellefteå och vi söker nu dig som vill jobba som säljare på vår Skid och Cykel avdelning samt i Verkstaden!

 

XXL Sport & Vildmark – den kompletta destinationen för sport och vildmarksentusiaster! Genom att sätta kunden först, ha det bästa utbudet och ge den främsta expertisen är vår vision att bli den föredragna sport och vildmarksdestinationen i Europa.

All Sports United. Sports Unite All.

 

Säljare på Ski & Bikes 
I rollen som säljare välkomnar du kunderna och hjälper dem att hitta vad de söker. Du är en professionell person som snabbt lär dig om produkterna och som kan föreslå relevant merförsäljning för att få gästerna att gå ut genom dörren med allt de behöver. Du är en lagspelare som hjälper dina kollegor när det behövs och arbetar proaktivt för att nå försäljningsbudget. Vi söker dig som är driven och gillar utmaningar. Du är strukturerad och ordningsam även när det är mycket att göra. Du trivs med att tävla mot dig själv likväl som dina kollegor och du brinner för att göra kunden nöjd.

 

Säljare i Verkstaden
Som medarbetare i verkstaden säljer du verkstadstjänster, genomför reparationer och montering av cyklar och skidor. Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann, serviceminded och föregår med gott exempel. Vid behov är du även ute på skid- och cykelavdelningen och hjälper kunderna.

 

Vi söker just dig som har ett brinnande intresse för antingen cykel eller skidåkning samt erfarenhet inom verkstadsarbete!

 

Tjänsten som säljare på avdelningen är på 40% och som Verkstadsmedarbetare 40%. Är du en person som vill och kan kombinera båda delar så kan det finnas möjlighet att slå ihop tjänsterna till en högre procentgrad.

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Län:
  • Västerbotten
Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Deltid

Arbetstider:

Varierande arbetstid

Sista ansökningsdag:

2022-12-31

Tillträde:

2023-02-27

Arbetsplats/placeringsort:

Skellefteå

Adress:

Varugatan 10 93176 Skellefteå

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skellefteå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skellefteå | Detaljhandel | Deltidsjobb