Inaktiv platsannons

Vikarierande Visual Merchandiser 38,25h/v till Åhléns City Göteborg

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 48 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Varuhuset Åhléns är en marknadsplats som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,3 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besök. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 30 december 2022
  • Göteborg
Arbetsuppgifter

Vill du skapa en kommersiell och attraktiv shoppingupplevelse? Har du stort intresse och kunskap om skönhet och trender samt älskar försäljning och service? Då kanske du är den Visual Merchandiser vi söker till våra skönhetsavdelningar på Åhléns City Göteborg.

Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Vi erbjuder dig

Som Visual Merchandiser på Åhléns ansvarar du för varuhusets visuella säljmiljö och arbetar utifrån ett givet butikskoncept. Du skapar en atmosfär som är säljande, varierande och inspirerande för kunden. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att;

  • Planera, genomföra och följa upp kampanj- och aktivitetsexponeringar i samverkan med varuhusets Säljare
  • Medverka aktivt och påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden
  • Genom din kunskap om produkter, material och trender vara en nyckelperson för varje besökare

Du jobbar i team med Säljarna, vilka du utbildar och stöttar i det dagliga arbetet av varuexponering. Du rapporterar till chefen för Visual Merchandising.

Kvalifikationer

Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

  • Några års erfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln
  • Arbetslivserfarenhet av en liknande roll
  • En utbildning som Visual Merchandiser eller har genomfört likvärdiga studier
  • Ett stort intresse och känsla för skönhet, trender, färg och form

För att lyckas i rollen brinner du för skönhetsprodukter och trender och ser säljmöjligheter i allt du gör. Vidare är du kreativ och analytisk samt van att ta egna initiativ inom givna ramar. Du är duktig på att kommunicera och engagera andra. Du är positiv, målinriktad och flexibel. Du bör även trivas med att arbeta i högt tempo och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Tjänsten är ett vikariat på heltid, tom 2023-12-31 och vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt. Du arbetar normalt måndag - fredag men viss helgtjänstgöring kan förekomma.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej