Inaktiv platsannons

Åhléns Outlet söker säljare till Malmö - Bernstorp!

Åhléns Outlet kommer med ett tydligt prislöfte och erbjuder kunderna en spännande sortimentsmix för både dam, herr och barn till 30–70 procent lägre pris än rekommenderat pris på varumärkesprodukter. Kunden hittar etablerade och återkommande varumärkesfavoriter såväl som ett överraskande sortiment med nya och tillfälliga varumärken. Åhléns Outlet befinner sig i en expansiv fas och är redo att sätta ett nytt koncept på marknaden. Åhléns Outlet är ett dotterbolag till Åhléns AB med en separat organisation. Varuhuset i Löddeköpinge blir vårt 15:e varuhus. Vår plan är att växa ytterligare.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 13 december 2022
Arbetsuppgifter

Vi söker säljare till Åhléns Outlet i Malmö - Bernstorp!

Vi vill förändra känslan av att besöka ett Outletvaruhus vad det gäller kundbemötande, produktupplevelse och säljmiljö.

Att arbeta som säljare på Åhléns Outlet

Som säljare på Åhléns Outlet är varuhantering och varuvård en stor del av ditt uppdrag. Hos oss ska kunden alltid mötas av engagerade, kunniga och serviceinriktade säljare som får energi av att skapa ett inspirerande och välfyllt varuhus som överträffar kundens förväntningar.

Åhléns Outlet är ett växande varuhuskoncept med allt inom mode, hem och skönhet samlat under ett tak, där kunden kan ”fynda snyggt” av kända varumärken i en modern miljö till låga priser.

Nu söker vi dig som vill jobba 20 timmar/vecka. Tjänsten är en provanställning i 6 månader med möjlighet att övergå till en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse och vi söker totalt två säljare.


Vad krävs för att lyckas i rollen?

För att trivas hos oss på Åhléns Outlet ser vi att du är driven, positiv och tar eget ansvar. Du får energi av och brinner för försäljning samtidigt som du är kostnadsmedveten. Du är en lagspelare som tillsammans med dina kollegor vill uppnå goda försäljningsresultat. Du är van vid att jobba i ett högt tempo. Du delar med dig av dina erfarenheter och visar respekt för alla – alltid. Till oss tar du även med dig:

  • Arbetslivserfarenhet från försäljning/service, gärna inom detaljhandel som hanterar stora volymer
  • Ett stort intresse för mode, skönhet och heminredning
  • Slutförd gymnasial utbildning

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 13 december 2022.

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald - våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet.

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 16 år.

Välkommen till Åhléns Outlet!

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Detaljhandel | Deltidsjobb