Inaktiv platsannons

Redovisningsassistent till Sundsvall

Amendo söker efter en Redovisningsassistent till Sundsvall.

Om tjänsten

Arbetsbeskrivning
Till vår kund i centrala Sundsvall söker vi omgående en redovisningsassistent där arbetsuppgifterna består främst utav: • Konteringar• Fakturagranskningar• Analys

Arbetet är inledande ett konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos ;
Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Du har en godkänd gymnasieexamen där det är meriterande om du har studerat ekonomi eller har tidigare erfarenhet från ;
Du har ett naturligt siffersinne och är lösningsorienterad.
Som person är du lyhörd och med stor ansvarskänsla för dina uppgifter. Du sköter arbetet på ett noggrant och strukturerat sätt samt har en god samarbetsförmåga.
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall med verksamhet i hela ;Följ oss gärna på Linkedin!
Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som arbetar med konsultuthyrning och rekrytering inom tech, IT och digital excellence.
Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Sales and Business Manager Thomas Nygren, Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Sundsvall | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium