Inaktiv platsannons

IT-Tekniker till FAST2! i Stockholm

A-hub söker efter en IT-Tekniker till FAST2!.

Om tjänsten

Vill du jobba med IT i ett sammansvetsat team i ett mellanstort och familjärt bolag med tydliga och sunda värderingar? Har du stort intresse av IT och teknik och vill jobba med likasinnade kollegor?Kom till oss på FAST2 - ett bolag med starka värderingar och en fantastisk gemenskap!

Rollbeskrivning:I teamet jobbar vi med releasehantering, installation, integration, konfiguration och testning. Dessutom ingår en stor del felsökning och kluriga problem att lösa. I rollen får du även möjlighet att jobba nära andra team för att få en större förståelse i hur hela organisationen fungerar.Vi jobbar med signering av e-legitimation, serverinstallationer ,webblösningar etc. Du kommer att vara med och planera, leda och utföra uppdateringar av FAST2s produkter och kringliggande system i både Windows och Linux miljö. Din bakgrund:På ett eller annat sätt har du tidigare jobbat med IT-drift och administration av applikationer och webblösningar. Du gillar och är van vid felsökning av problem som kan uppstå i driftmiljöer. Det är också bra om du tidigare jobbat med automatisering av driftsättning och verktyg för deploy.

Delar av vårt system är webbaserat och därför är det meriterande ifall du har erfarenhet av webbaserade applikationer och lösningar sedan tidigare. Det finns inget krav på att du måste ha jobbat med ekosystemen kring molnlösningar, Proxmox, Elastic, Docker och Puppet men det är fördelaktigt om du har insikt i den världen. Detaljerna lär vi gärna upp dig på så länge du är nyfiken, driven och har ett intresse av att lära dig.

Det är bra om du har en grundläggande förståelse för nätverksteknik men det är inte huvudfokus för denna roll.
Varför jobba hos oss?Vi är ett fantastiskt trevligt och framgångsrikt företag med familjär, hjälpsam och flexibel kultur. Vi uppmuntrar kreativitet och innovationskraft hos våra anställda och vi strävar alltid efter hög arbetsglädje och bra stämning. Vi vill arbeta nära våra kunder i tät dialog för att förstå verkligheten och för att kunna ligga i framkant. Jobbet innebär att du jobbar vanliga kontorstider med möjlighet till flextid och med möjlighet att jobba hemifrån då det behövs. Om företaget:FAST2 Affärssystem är marknadsledande leverantör i Sverige av fastighetssystem. Våra värdeord är inkluderande, innovation, entusiasm och ansvar. Vi brinner för våra lösningar och för att ge fastighetsbolag och bostadsbolag långsiktigt hållbara system och kundnära tjänster. Vi finns idag representerade på fem orter i Sverige och har våra stora kontor i Stockholm och Göteborg.FAST2 erbjuder en familjär arbetsplats med högt i tak och stort utrymme att tycka till och påverka. Varmt välkommen med din ansökan!Övrigt:
Start: Enligt ök.Arbetstider: 8-17, med möjlighet till flextid samt hemarbete.Plats: Stockholm.Lön: Fast månadslön.
Anställningsform: I denna roll anställs du under dina första 6 månader som konsult via A-hub och därefter har du mycket goda möjligheter till att bli överrekryterad av FAST2.
Vid frågor gällande denna tjänst, vänligen kontakta

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola