Inaktiv platsannons

SYSTEMINTEGRATÖR i Stockholm

JobBusters söker efter en SYSTEMINTEGRATÖR.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en Systemintegratör till vår kund inom industrin, med placering i Järfälla i Stockholm. Du kommer att jobba i ett projekt som under lång tid levererat förstklassiga system till det svenska flygvapnet. Vår kund erbjuder ett stimulerande och varierande arbete i projektets samtliga faser. Arbetet innebär bland annat medverkan vid systemutformning, utveckling, integration, konfiguration, driftsättning, utprovning och support. Systemen som vi jobbar med är främst Linuxbaserade och är i drift dygnet runt, året runt för att säkerställa flygvapnets förmåga att skydda våra gränser. I din roll kommer du att arbeta nära kunden, dess leverantörer samt användarna. Uppdraget är på heltid, och delar av arbetet kan utföras på distans.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Kvalifikationer
- Vi ser gärna att du har högskoleutbildning med inriktning på datateknik och nätverk, eller motsvarande kunskaper/erfarenheter som bedöms likvärdig.
- Vi ser gärna att du har ett djupt intresse för teknik, kunskaper/områden som är värdefulla är: Linux, Virtualisering, Automatiserade installationsprocesser, Installation, Felsökning, Driftsättning, Nätverkshantering, Grundläggande IT-säkerhet, logghantering, härdning, brandväggar, Versionshantering, Public Key Infrastructure, Python, Bash.
- Eftersom arbetet utförs i en internationell miljö är det viktigt att du, utöver svenska, även behärskar engelska i tal och skrift.
- Svensk medborgare, ej dubbelt medborgarskap och godkänd registerkontroll är ett absolut krav.

Personliga egenskaper
Eftersom du kommer att arbeta självständigt och i nära samarbete med kunden är det viktigt att du är drivande, utåtriktad och villig att ta ansvar. Du har en positiv grundsyn, har god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera.

Lön
Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, 40h/vecka. Vår kund önskar start och uppdraget förväntas löpa till , med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Järfälla, i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval.

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Grafik / Design
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Design | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola