Inaktiv platsannons

LICENSE MANAGER i Göteborg

JobBusters söker efter en LICENSE MANAGER.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Till vår kund som är ett svenskt industriföretag söker vi nu en License Manager! I rollen kommer du hantera mjukvarulicenser och ansvara för kontakt med licensleverantörer såsom exempelvis Adobe, Ansys och Altair. Du kommer föra dialog med verksamheten och fånga upp deras licensbehov samt följa upp licensnyttjande och säkerställa att vår kund nyttjar licenser på rätt sätt och enligt licensavtalen. I den här rollen kan du arbeta från Linköping, Alvik i Stockholm eller Göteborg, där en del resor till Linköping kan förekomma. Viss möjlighet till distansarbete finns.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Kvalifikationer
- Tidigare erfarenhet från licenshantering.
- CSAM-certifiering är önskvärt.
- Flytande på svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som License Manager är du noggrann och strukturerad samt är service-minded i dialogen med verksamheten.

Lön
Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, 40h/vecka. Vår kund önskar start så snart som möjligt uppdraget förväntas löpa under 1 år med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Linköping, Alvik i Stockholm eller Göteborg. Viss möjlighet till distansarbete finns. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval. Sökord: licens, licenser, licens manager, licens administratör

Publicerad den

25-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Projektledning / Konsultjobb | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola