Inaktiv platsannons

Nu söker Rexel Butikssäljare till Malmö/Fosie

Rexel söker efter en Nu söker Rexel Butikssäljare till Malmö/Fosie.

Om tjänsten

Brinner du för service och försäljning och vill vara en del av ett framgångsrikt team som genomsyras av samarbete, engagemang, inspiration och glädje? Då kanske tjänsten som butiksäljare till vår butik i Malmö/Fosie är något för dig!
Vi söker nu en butiksäljare med erfarenhet av försäljning och kundservice. Vi ser gärna att du arbetat i butik och att du har ett stort intresse för innovativa produkter och lösningar, kanske har du arbetat med tekniska produkter tidigare.
Arbetsuppgifter
Som butiksäljare ansvarar du för att utveckla butiksförsäljningen genom att se till att butiken alltid är uppdaterad med nyheter och att alla kunder känner sig som hemma och välkomna på filialen. Du sköter vanliga butikssysslor och säkerställer att alla kunder får ett positivt kundmottagande. Du planerar och genomför leverantörsevent, produktdemonstrationer och utbildningar för att få butiken att vara en levande mötesplats för våra kunder och leverantörer. Du fungerar som den naturliga länken mellan våra leverantörer och kunder, både gällande samarbete, utbildning och försäljning.
Kvalifikationer
Du har troligen en avslutad el/teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenheter vi bedömer som likvärdiga och vana av kundservice, försäljning och butiksarbete/butiksskyltning. Som säljare inom grossistledet är en bred produktkännedom viktig. Det är en förutsättning att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt kunskaper om att arbeta i Officepaketet. Det är extra meriterande om du har en bakgrund inom el eller annan teknisk ;
Personliga egenskaper
Du är social och inkluderande och knyter enkelt kontakt och bygger långvariga relationer med olika typer av kunder. Du är flexibel och lyhörd för våra kunders olika behov. Du älskar att lösa problem och hitta nya vägar till framgång - förändring är något du verkligen gillar och eftersträvar. Att vara del av ett team och att arbeta tillsammans för att nå resultat är något som är viktigt för ;
Fakta om tjänsten
Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning. Du arbetar endast vardagar, kollektivavtal ;
Kontakt med oss
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!
Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Platschef Andree Grahn eller Filialchef Stefan Hansson .
Välkommen att läsa mer om oss på


Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium