Inaktiv platsannons

REGISTRATOR / ADMINISTRATÖR i Skövde

JobBusters söker efter en REGISTRATOR / ADMINISTRATÖR.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en Registrator / Administratör till vår kund och deras avdelning för dokumentadministration. Teamet ansvarar för hela processen för dokument/informations hantering inom organisationen under dess livslängd från när man tar emot en handling tills man lämnar handlingen för slutarkivering.

Uppdraget omfattar hantering av posten och av inkommande handlingar (fysiska och digitala) ink registrering i kundens diarieärendesystem, uppdatering av Verksamhetens adressregister, stöd i arkivet och andra administrativa uppgifter som kan förekomma.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Kvalifikationer
- Du har tidigare erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet.
- Du har mycket god administrativ kompetens.
- Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.
- Det är meriterande om du har kunskap inom tryckfrihetsförordningen, offentlighet och sekretess, arkivlagen, DSF (GDPR).

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som Registrator / Administratör krävs det att du har hög servicekänsla och förmåga att skapa goda relationer. Du ska kunna jobba självständigt och i grupp. Vidare är du effektiv, noggrann med god organisationsförmåga samt har förmåga att se både företagsnytta och verksamhetsperspektiv.

Lön
Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, 40h/v. Uppdraget förväntas starta omgående och förväntas löpa cirka 6 månader framåt, med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Skövde. Skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer sker löpande.

Sökord: Registrator, Administratör, Administration, Jobb, Arbete, Work, Skövde

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Skövde
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Utbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Skövde | Utbildning | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola