Inaktiv platsannons

Kvalitetsingenjör i Kungshamn

Orkla Foods Sweden söker efter en Kvalitetsingenjör.

Om tjänsten

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Naturli, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 6 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara ”Din vän i vardagen” genom att leva upp till våra värdeord – modig, pålitlig och inspirerande.

Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen. Vill du arbeta i en framgångsrik organisation med spännande produkter så kan detta vara nästa utmaning för dig!Arbetsbeskrivning: Kvalitetsingenjör till Orkla Foods, KungshamnVill du arbeta i en framgångsrik organisation med spännande produkter så kan detta vara nästa utmaning för dig! En av våra kvalitetsingenjörer går i pension och vi söker nu hennes efterträdare som vill vara med och fortsätta driva verksamheten framåt.Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:I tjänsten som kvalitetsingenjör ingår du i ett team på vår kvalitetsavdelning där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Driva kvalitetsarbetet framåt samt fånga upp och lösa olika typer av kvalitetsproblem i produktionen
  • Delta i arbetet kring rengöringsfrågor
  • Utbilda produktionspersonal i kvalitetsfrågor
  • Delta i HACCP-arbetet i produktionen
  • Vara aktiv deltagare vid kvalitets- och miljörevisioner
  • Vara en aktiv deltagare i olika förbättringsprojekt
  • Stötta produktutvecklare när processer implementeras i produktionen
  • Följa upp kalibrering av utrustning och bidra till att kemikaliesystemet är uppdaterat
  • Kontinuerlig uppdatering av ledningssystemet
  • Delta i arbetet med skadedjurskontroll
Kvalifikationer:Vi söker dig med högskoleutbildning inriktad mot kvalitet, livsmedel eller motsvarande och med flera års relevant arbetslivserfarenhet. Ett stort intresse för kvalitet och miljöfrågor är en förutsättning och tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkande industri är meriterande. Det är ett stort plus med kunskap och erfarenhet av HACCP, livsmedelshygien, grundläggande mikrobiologi och tillämpning av livsmedelslagstiftning. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska och du har goda IT-kunskaper.Som person är du drivande och självständig men fungerar lika bra i grupp och kan skapa goda relationer med andra. Du är serviceinriktad och har lätt att kommunicera med din omgivning både i tal och skrift. Du har sinne för struktur och noggrannhet men är samtidigt anpassningsbar och gillar problemlösning.
Vad kan Orkla erbjuda dig?
Orkla är ett unikt FMCG-bolag med ett starkt fäste i Norden och växer även mycket inom Europa och flera andra länder, bland annat Indien. Möjligheten att få jobba med starka lokala varumärken i ett växande internationellt bolag ger våra medarbetare möjligheten att göra skillnad och påverka vår utveckling. På Orkla tänker vi globalt men vill utveckla lokala lösningar som tillgodoser våra kunders behov samtidigt som vi utvecklar och stärker våra medarbetare genom att de får göra skillnad.

Hur ansöker jag?
Klicka på länken och följ stegen för att skapa en profil och ansöka till jobbet. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Kungshamn
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola