Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent till S I S hemmet Rällsögården i Ljusnabergs kommun. i Örebro

Dreamwork söker efter en Ekonomiassistent till S I S hemmet Rällsögården i Ljusnabergs kommun..

Om tjänsten

Kort om tjänsten
Vi söker för ett konsultuppdrag dig som är ekonomiassistent och som vill jobba på Rällsögården som är ett S I S hem inom Ljusnabergs kommun.
Omfattning: Deltid 80% (måndag, tisdag, torsdag och fredag ).
Start:
Till: , ev längre.

Du blir anställd av Dreamwork, men arbetet sker på plats hos Rällsögården.

Mer om tjänsten
Som ekonomiassistent på Rällsögården kommer du främst att arbeta med budget- och prognosarbete, bokföring, inventering, inköp och månatliga avstämningar av balanskonton samt diverse kontanthantering. Du kommer vara delaktig i att effektivisera och kvalitetssäkra ekonomiarbetet på myndigheten. Du är en viktig del av att stödja verksamheten i ekonomiska frågor samt är en operativ resurs i ekonomiska analyser och utredningar.

Din profil
Vi söker dig med minst gymnasium eller likvärdig utbildning samt minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent. Du har goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt. Du har kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, )
Du är duktig på att kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Ansökan
Välkommen att söka via länken i annonsen, urvalet kommer ske löpande.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Örebro | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb | Grundskola