Inaktiv platsannons

Kallskänka till Food by Coor i Trollhättan*

COOR söker efter en Kallskänka till Food by Coor i Trollhättan*.

Om tjänsten

Är du nyfiken, kreativ, älskar mat och att leverera service av hög kvalitet? Vill du utvecklas samt bidra till positiva förändringar? Då ska du söka det här jobbet!
Food by Coor i Trollhättan är en restaurang som erbjuder välbalanserade måltider av genuin och hållbar matglä ;Från lunch eller konferensen under dagen och det behövliga snacket där emellan. Det som förenar våra Food-enheter är god mat gjord på färska ingredienser, en närvarande, personlig service och ett fokuserat hållbarhetsarbete. Allt inramat i en helhetsupplevelse med trivsam miljö. Passion för matupplevelsen helt enkelt! Mat och dryck ska vara en källa till glädje och njutning. Nu söker vi dig som längtar efter att få bidra till vår helhetsupplevelse med service, kvalité och hållbarhet i fokus.
Mer nyfiken på Food by Coor? Kika in HÄR
Om rollen
Vi söker nu en kallskänka som vill vara med att bidra till utveckling av vår verksamhet och vårt team i Trollhä ;Här finns en variation i matlagningen såsom sallad, smörgåsar och enklare bakning. Som kallskänka ansvarar du för kallköket samtidigt som du har ett tätt samarbete med övrig kökspersonal. Utöver dina dagliga arbetsuppgifter som innebär att förbereda och tillaga maten så arbetar vi över gränser och stöttar varandra i verksamheten.
Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Planera, förbereda och tillaga maten i kallköket till restaurangen, cafét och catering
  • Ansvar för inköp av råvaror och rutinerna kring det
  • Ansvar för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering
  • Samarbeta tätt ihop med övrig kökspersonal
  • Vara synlig, närvarande och aktiv i verksamheten samt säkerställa att vi levererar en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster
  • Delta i utveckling och förbättring av verksamheterna tillsammans med dina kollegor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Trollhättan och vi tillämpar en provanställning om 6 månader. Du kommer främst att arbeta dagtid mellan på vardagar men visst kvällsarbete kan förekomma.
Vår kandidat
Vi ser att du har en utbildning inom hotell och restaurang och/eller bakgrund inom restaurangbranschen och några års erfarenhet i rollen som kallskänka. Har du dessutom erfarenhet från bageri eller konditori är detta en fördel. Dina främsta arbetsuppgifter kommer dock att vara sedvanliga uppgifter för en kallskänka. Du talar och förstår svenska obehindrat, har goda kunskaper i engelska samt en god datorvana. Då tjänsten är säkerhetsklassad krävs det att du har svenskt medborgarskap.
Din personlighet
Mat är din stora passion och du brinner för att skapa och utveckla nya måltidsupplevelser på ett ekonomiskt och hållbart sätt. Vi ser att du har en god känsla för det estetiska, är kreativ, prestigelös och har en hög servicekänsla. Vidare ser vi att du är självgående med en hög ansvarskänsla och förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Eftersom vårt team präglas av en stark service och laganda ser vi självklart att du har lätt för att samarbeta och aktivt bidrar till en arbetsplats med god stämning.
Vi erbjuder
Du erbjuds komma in i ett nytt team med höga ambitioner och tillsammans med teamet utveckla restaurangen. Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Coor arbetar också aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för alla medarbetare och chefer, men också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvå ;
Övrig information och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i ;Tjänsten är säkerhetsklassad och har krav på svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan en anställning kan ;Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta restaurangchef Joanna Hellsing Ilo på
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har sedan starten 1998 drivit förnyelse av Facility management-branschen och haft en stark tillväxt. Idag omsätter vi drygt 10 miljarder och är marknadsledande i Norden. Vår ambition är fortsatt stark tillväxt samtidigt som vi blir ett på riktigt hållbart företag och halverar vårt kol-dioxidavtryck. Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledanade i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Trollhättan
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Utbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Trollhättan | Utbildning | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium