Inaktiv platsannons

Konsult inom Datacenter i Jönköping, Linköping, Norrköping, Nyköping, Värnamo

Om tjänsten

Att arbeta som Konsult inom Datacenter hos oss på Atea är en spännande utmaning! Vill du jobba med allt inom traditionell infrastruktur och framtidens lösningar? Då ska du söka denna tjänst! Vi är ett gäng kreativa och lösningsorienterade kollegor, och vi söker just nu en duktig kollega till vårt team. Vill du vara med på vår resa, kom och jobba hos oss då – det blir kul!

Din roll i laget

Hos oss kommer du få vara med att utvecklas i ett härligt och kamratligt team med högt i tak och gedigen erfarenhet. Du erbjudas att arbeta med många olika och spännande kunder och i rollen som datacenterkonsult kommer du att vara inblandad i viktiga diskussioner hos våra kunder kring hur deras IT-lösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. Där kommer du att arbeta med hela processen från förstudie och analys, till design och installation av datacenterlösningar. Du behöver vara väl insatt i framtida teknologier, känna dig trygg med att ta eget ansvar och ha en förmåga att avgöra huruvida dessa passar in i kundens nuvarande och kommande miljö.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du arbetar både självgående och ingår i teamleveranser samt jobbar med spännande och roliga kunder. Du trivs med att ta dialoger med kunder gällande deras behov och anpassar lösningen utifrån önskemålen. Du gillar att se nya kunder och arbeta i en varierande vardag. Du anser att problem är till för att lösas och har förmågan att bryta ner problem för att kunna se sammanhang, analysera och prioritera rätt frågor. Genom din lyhördhet och kommunikationsförmåga lyckas du väl att samarbeta med andra. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi ser gärna att du jobbat som konsult i en liknande roll tidigare och har du erfarenhet och förståelse för privat och offentlig sektor är det ett stort plus.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har kompetens inom följande områden:

  • Server/Lagring (Dell/EMC, HPE, NetApp, Cisco UCS)
  • Backup
  • Vmware
  • God förmåga i att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska
  • B-körkort

Det är meriterande med:

  • Cloud (AWS, Azure)
  • Certifieringar inom relevanta områden
  • Containers

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök redan nu, vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Daniel Alvudd, på daniel.alvudd, konsultchef Magnus Möller, på , alternativt Talent Acquisition Partner, Filippa Bredwad på 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping, Linköping, Norrköping, Nyköping, Värnamo
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)