Inaktiv platsannons

Systemutvecklare med höga ambitioner till Dalarna i Borlänge

Om tjänsten

Atea Systemutveckling är inne i en väldigt expansiv fas. För att kunna möta våra kunders efterfrågan behöver vi nu växa vår organisation med flertalet systemutvecklare.

Viktigt för oss är att du som söker har en stark entreprenörsådra och en vilja att ta nästa kliv i din karriär. Vi är i behov av personer som inte är rädd för att kliva fram och ta ledarskap, lufta sina kreativa idéer och i förlängningen vara en av stöttepelarna på vår tillväxtresa.

I dagsläget ser vi att du kommer arbeta i rollen full-stack utvecklare, där du i dialog med kund och kollegor arbeta med ny teknik och nya lösningar i både front-end och back-end.

På lite längre sikt finns alla möjligheter att i samband med att organisationen växer utveckla din roll mot att exempelvis ta en arkitektroll eller agera teamledare. Du får helt enkelt vara delaktig i din egen utvecklingsresa i takt med att Atea Systemutveckling växer.

Atea Systemutveckling

Vi är en unik nationell utvecklingsavdelning inom Ateakoncernen som kombinerar startup-känsla med trygghet och organisation. På Atea Systemutveckling värdesätter vi en trivsam och flexibel arbetsplats med fokus på att utveckla dig som individ i din roll som konsult.

Vad vi letar efter 

Vi söker främst dig som har några års erfarenhet av systemutveckling och ser det som ett plus om du dessutom har tidigare erfarenhet att arbeta mot kund.

Vanligaste teknikerna vi arbetar med

  • .NET
  • C#
  • React, Angular, TypeScript
  • Erfarenhet inom Integrationsområdet
  • Kunskaper om mobil utveckling, exempelvis Xamarin, Flutter, Swift eller Dart
  • Erfarenhet av molnbaserad infrastruktur (Azure eller AWS)
  • Vi strävar alltid efter att leverera lösningar med hög kvalité, har du erfarenhet av koncepten TDD, SOLID eller Clean Code är vi extra intresserade.

Specialist inom något annat intressant område? Skicka in CV eller ansök med din Linkedin-profil så tar vi en dialog!

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Vill du bygga framtidens IT med oss? 

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta konsultchef Erik Karlsson på   eller på 070 553 75 67 eller Benny Skoog, Atea Systemutveckling, via  alternativt telefonnummer 070 326 80 80

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum dock kan det dröja lite med vår återkoppling över jul och nyår. 

 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borlänge | IT | Heltidsjobb (förstajobb)