Inaktiv platsannons

Specialistsäljare till Atea i Stockholm, Uppsala

Om tjänsten

Är du en engagerad, driven och målinriktad specialistsäljare som vill vara med och växa tillsammans med oss? Atea AV (Audio/Video) söker nu fler specialistsäljare med placering Stockholm i Kista samt Uppsala. Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för att bygga relationer, ledarskap och affärsmannaskap. Är det du? Välkommen till oss på Atea!

Din roll i laget   
Som specialistsäljare hos oss på Atea blir du en viktig del av vår utveckling framåt. Du kommer att ha en betydande roll för våra affärer och har stor möjlighet att själv påverka både din personliga samt professionella utveckling. I rollen som specialistsäljare hos oss på Atea kommer du ansvara för att hitta nya kunder och affärsmöjligheter samtidigt som du förvaltar existerande kundbas på ett affärsmässigt sätt. Som specialistsäljare kommer du proaktivt säkerställa den bästa lösningen för kunden genom regelbunden kontakt med våra leverantörer och samarbetspartners. Du kommer också ha en nära kontakt med våra projektörer, lösningsarkitekter och projektledare genom hela leveransen. 

Som specialistsäljare gillar du att utmana våra kunder i deras vardag och leda dem på den resa som sker generellt i branschen mot en mer funktionsbaserad leveransmodell av audiovisuell kommunikation. Atea är ett företag inom IT-infrastrukturområdet och du kommer att tillhöra en nationell gruppering som arbetar med audiovisuella lösningar. Vi levererar marknadens modernaste och mest innovativa mötesteknik till våra kunder idag och vi står inför en mycket spännande och expansiv fas. Vi består av en härlig mix av olika typer av individer med många olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. 

Vem är du? 
För att trivas i rollen tror vi att du brinner för försäljning och har stark drivkraft att uppfylla kundens förväntningar och uppnå resultat. Du har ett tekniskt intresse, du är nyfiken och vill ständigt lära dig nya lösningar.  För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av lösningsförsäljning mot större företag och organisationer. Du har lätt för att kommunicera i tal och skrift, både när det gäller svenska och engelska samt att du innehar B-körkort.  Har du tidigare arbetat med AV-teknik är det meriterande men dock inte ett krav. 

Vårt erbjudande till dig
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget? 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm, Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)