Inaktiv platsannons

Junior och senior nätverksspecialist till Atea i Umeå

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Umeå nätverksspecialister med olika erfarenheter som vill jobba hos oss! Vi söker både juniora och seniora specialister inom området. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget
I rollen som nätverkstekniker på Atea ansvarar du för att hjälpa kunder i deras it-miljö med nätverkslösningar. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig som junior nätverksspecialist?
Som junior nätverksspecialist ser vi att du är en person har börjat skaffa dig grundläggande kunskap inom nätverksområdet, har förståelse för begrepp inom området och att du rent praktiskt kan arbeta med den tekniska delen. Vi ser gärna att du har en utbildning inom nätverk och kommunikation eller motsvarande.

För att lyckas i tjänsten som junior nätverksspecialist bör du ha följande kunskaper:

 • 1-3 års erfarenhet inom området
 • Grundläggande branschförståelse
 • Utbildning inom nätverk

Vad söker vi hos dig som senior nätverksspecialist?
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som senior nätverksspecialist ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer. Vi ser även att du har en god kommunikationsförmåga och är pedagogisk i ditt arbete, att du ska kunna föra samtal med kund och presentera lösningar och designa nätverk.

För att lyckas i tjänsten som senior nätverksspecialist bör du ha följande kunskaper:

 • Minst 3 års erfarenhet inom branschen
 • Van vid att leda andra människor
 • Designa nätverk
 • Pedagogisk
 • En lagspelare

För båda rollerna ser vi ser det också som meriterande att du är certifierad inom:

 • Cisco
 • Fortinet
 • Checkpoint

Vårt erbjudande till dig 
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Olsson, konsultchef i region Norr, via alternativt telefonnummer +46 90 71 28 20. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!
Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | IT | Heltidsjobb (förstajobb)