Inaktiv platsannons

Erfaren projektledare i Örebro

Om tjänsten

Tillsammans söker jag och mitt konsultteam fler kollegor och letar efter dig, som liksom vi, brinner för projektledning inom it. Vi erbjuder en roll som är rik på både variation och utvecklingsmöjligheter. Just nu söker vi dig som är senior i rollen och som kan bidra med gedigen kunskap och erfarenhet till våra kunder och till teamet som du kommer att vara en del av.

Hos oss får du möjlighet att vara en del av ett framåtlutat bolag med stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi arbetar tillsammans med kollegor med olika kompetenser vilket gör att vi utvecklas både som grupp och som individer. Vi delar med oss av kunskap och erfarenheter och stöttar varandra i vardagen. Tillsammans bygger vi Sverige med it!
 

Din roll i laget
Som konsult och projektledare inom affärsområdet Information Management får du möjlighet att spela en central roll i våra kunders digitala utvecklingsresa, både som nyckelresurs ute hos våra kunder och som ansvarig för Atea-ledda kundprojekt.

Våra kunder finns inom privat och offentlig verksamhet, är av olika storlek och representerar alla möjliga branscher. Vi driver många olika typer av projekt inom vitt skilda delar av it-infrastruktur och informationshantering. Exempel på typer av projekt är utrullningsprojekt, migreringsprojekt, införandeprojekt, flyttprojekt, transitions- och transformationsprojekt, förändringsprojekt etc. Områden som vi verkar inom är bl.a. klienthantering, nätverk och datacenter, samverkan, säkerhet, analytics etc. 
 

Vad söker vi hos dig?
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och för att trivas hos oss. För att lyckas i rollen behöver du vara en målinriktad och initiativtagande person som motiveras av att leda arbetsgrupper mot uppsatta mål. Du är skicklig på att kommunicera och skapa relationer och ger ett förtroendeingivande intryck.

För rollen som erfaren projektledare ser vi även att du har:

  • Flera års erfarenhet i rollen som projektledare
  • Flerårig erfarenhet av it-branschen
  • Erfarenhet av att arbeta som konsult och/eller att hantera kundrelationer
  • Ett affärsmässigt synsätt som du kan tillämpa i dina uppdrag
  • Förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska respektive engelska
  • Gedigen metodkunskap inom projektledning (PPS eller annan)

Meriterande är:

  • Certifiering inom projektledning: IPMA, PMI/PMP, PRINCE2, Scrum eller motsvarande
  • Kompetens och/eller certifieringar inom exempelvis förvaltning (ITIL, PM3), testledning, kravhantering, verksamhetsutveckling eller förändringsledning
     

Vårt erbjudande till dig
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.
 

Kontakt och ansökan
Vi hoppas du vill bli en i gänget! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Nygren, ulrika.nygren@atea.se alternativt telefonnummer 019 – 500 40 14. Med anledning av kommande semesterperiod mellan jul och nyår kan återkoppling på din ansökan eventuellt dröja något längre än vanligt. Men ansök redan idag då vi rekryterar löpande!

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Publicerad den

25-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | IT | Heltidsjobb (förstajobb)