Inaktiv platsannons

Kreativ Microsoft 365-konsult med fokus på Azure i Jönköping, Linköping, Norrköping, Nyköping, Värnamo

Om tjänsten

Att arbeta som Microsoft 365-konsult hos oss på Atea är en spännande utmaning! Vill du arbeta i en dynamisk och idérik miljö där teamwork står i fokus? Vi är ett gäng kreativa och lösningsorienterade kollegor, och vi söker just nu efter en vass Microsoft 365-konsult med fokus på Azure. Vill du vara med på vår resa och ta vår verksamhet och team till nästa nivå? Kom och jobba hos oss då – det blir kul!

Din roll i laget

Hos oss kommer du få vara med i ett kreativt och kamratligt team, där allas åsikter är viktiga och där vi besitter stor erfarenhet inom våra områden. Kontorens konsulter tillhör ett av våra tre affärsområden Digital Workplace, Hybrid Platforms och Information Management där du kommer ingå i Digital Workplace. Du kommer som konsult att arbeta ute hos våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar.

Du kommer att jobba tätt tillsammans med våra övriga Microsoft 365/Azure-specialister med allt från säljstöd och rådgivning, till design och implementering av lösningar i våra kunders verksamheter. Du kommer att ha ett stort ansvar som rådgivare kring Microsoft-miljöer och kommer vara involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation till support. Hos oss erbjuds du en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor.

Du kommer att tillhöra Atea Jönköping eller Östergötland beroende på vad som passar dig bäst.

Vad söker vi hos dig

Vi tror på dig och din personlighet – vi värdesätter karaktär och lättsamhet i kombination med expertis och erfarenhet. Vi tror att du tar ansvar för ditt jobb och dina arbetsuppgifter samtidigt som du är självständig och  strukturerad. Du är med andra ord en riktig problemlösare! Du är såklart både motiverad och fokuserad och en utmaning är inget du tackar nej till.

Med din förmåga att förstå olika verksamheter och deras behov upplevs du som affärsmässig. Du lyssnar på kunders behov och är ödmjuk inför att alla kunder är olika. Vi söker dig som är självgående och på ett professionellt sätt kan hantera hela processen från säljstöd till implementation utifrån våra kunders varierande behov. 

Vi värdesätter balansen mellan fritid och jobb och vi tror att du som privatperson speglas fint i vem du är på jobbet och att den energin är minst lika värdefull.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:

  • God kunskap inom Azure, PowerShell samt Microsoft 365  
  • Förmåga att felsöka och optimera befintliga system/miljöer  
  • Behärska svenska och engelska 
  • B-körkort  

Det är önskvärt med:

  • Vi ser gärna att du jobbat som konsult i en liknande roll tidigare
  • Erfarenhet och förståelse för privat och offentlig sektor
  • Certifieringar inom relevanta områden

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök redan nu, vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Sandra Isaksson, konsultchef Jönköping, via , Magnus Möller, konsultchef Östergötland, via , eller Filippa Bredwad, Talent Acquisition Partner via

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping, Linköping, Norrköping, Nyköping, Värnamo
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)