Inaktiv platsannons

Konsult inom Automation & Analytics i Borlänge, Östersund, Umeå, Skellefteå, Luleå

Om tjänsten

Arbetar du idag som systemutvecklare och har du ett brinnande intresse för Automation eller Analytics? Trivs du med att arbeta nära kund och har en förmåga att skapa starka kundrelationer? Redo för en ny utmaning i att erbjuda våra kunder lösningar som skapar både värde och nytta? 

Just nu söker vi till vårt team i region Norr dig som vill jobba som konsult inom Business Intelligence/Analytics eller inom RPA/Intelligent Automation. Vi ser gärna att du har nära till något av våra kontor i Östersund, Umeå, Luleå, Skellefteå eller Borlänge. Det spelar ingen roll om du är ny inom området eller har arbetat ett par år - Du blir en viktig resurs i vår fortsatta satsning inom området. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 


Din roll i laget
Vårt team verkar idag inom Ateas satsningsområden - Analytics och Automation, där vår målsättning är att bli ledande. Vi vill vara i framkant av utvecklingen och värderar kompetensutveckling för våra konsulter högt. I din roll som konsult kommer du jobba konsultativt och verksamhetsnära med att hjälpa våra kunder med hela leveransen - allt från analys, utveckling, processkartläggning, teknisk arkitektur mm. Det innebär att du kommer att arbeta med moderna verktyg från våra partners och/eller andra vedertagna verktyg på marknaden. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.
 

Vad söker vi hos dig?
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Genom din lyhördhet och kommunikationsförmåga lyckas du väl att samarbeta med andra. Du anser att problem är till för att lösas och har förmågan att bryta ner problem för att kunna se sammanhang, analysera och prioritera rätt frågor. 

Är du mer nyfiken på Analytics ser vi att du: 

•    Är antingen ny rollen eller har arbetat ett par år med exempelvis BI, datamodellering, datavisualisering
•    Har gärna goda kunskaper inom Microsoft Power BI, datalager, SSAS och SSIS
•    Kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska
•    Meriterande om du har erfarenhet av .Net, Azure Data Factory, Azure Databricks, Azure SQL, LogicApps

Är du mer nyfiken på Automation ser vi att du: 

•    Är antingen ny i din roll eller har arbetat ett par år med RPA, systemutveckling eller automation
•    Har kunskap inom objektorienterad programmering
•    Har goda kunskaper inom UiPath, Blue Prism, Microsoft Power platform eller liknande RPA-plattformar
•    Kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska
•    Meriterande om du har erfarenhet av .Net, Azure, SQL, Intelligent Automation, Python
 

Vårt erbjudande till dig
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.


Kontakt och ansökan 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamchef Anders Boström, , 0243-24 89 47 alternativt Konsultchef Sofie Linnér, sofie.linner@atea.se, 090-340 25 12. 
Med anledning av kommande semesterperiod mellan jul och nyår kan återkoppling på din ansökan eventuellt dröja något längre än vanligt. Men vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten så ansök redan idag!

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. 

Välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge, Östersund, Umeå, Skellefteå, Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)