Inaktiv platsannons

Tekniker med fokus på print i Karlskrona

Om tjänsten

Att arbeta som printtekniker hos oss på Atea är en spännande utmaning! Vill du arbeta i en dynamisk och idérik miljö där teamwork står i fokus? Just nu söker vi på Atea Karlskrona dig som vill jobba som tekniker med fokus på print. Tycker du om att arbeta praktisk och strukturerat samtidigt som du tycker om att möta andra människor? Vill du vara med på vår resa och ta vår verksamhet och team till nästa nivå? Kom och jobba hos oss då – det blir kul!

 Din roll i laget 

I rollen som printtekniker ingår du i vårt lokala team men arbetar också tillsammans med vår regionala print- och serviceorganisation. Arbetsuppgifterna utgörs till stor del av dagligt installations-, service- och supportarbete av bland annat multifunktionsskrivare och skrivare i huvudsak hos våra kunder. 

Vad söker vi hos dig 

Vi tror på dig och din personlighet – vi värdesätter karaktär och lättsamhet i kombination med expertis och erfarenhet. Vi söker dig med som trivs med att arbeta praktiskt, har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att samarbeta med andra. Hos oss arbetar engagerade medarbetare som brinner för det vi gör, därmed ser vi att även du är en engagerad och uthållig medarbetare. Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull och serviceinriktad med kunden i fokus. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt. 

För att lyckas som printtekniker behöver du:  
•    Ha intresse för it och funktionella lösningar inom it-infrastruktur
•    Vara kommunikativ med en pedagogisk och analytisk förmåga
•    Ha relevant yrkeserfarenhet samt utbildning
•    Ha yrkesmässig erfarenhet av service på produkter från ledande printtillverkare 
•    B-körkort

Meriterande egenskaper inkluderar: 
•   Certifierade utbildningar inom print (hårdvara och mjukvara)
•    Erfarenhet av applikationer för Follow Me, skanning, utskriftskö och drivrutinshantering   

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi hoppas du vill bli en i gänget! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Hultgren, konsultchef Kalmar, via , Caroline Elmqvist Olsson, konsultchef Karlskrona, via , eller Filippa Bredwad, Talent Acquisition Partner via

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.
 

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlskrona
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Karlskrona | IT | Heltidsjobb (förstajobb)